Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dimecres
05.10.2005
22:00h
 

Fòrum Odèon

Dimecres 5 d'octubre
A les 10 del vespre tindrà lloc el passi del documental Am Seidenen Faden (fil de vida). És una pel.lícula de Katarina Peters, amb Boris Baberkoff.
A l'Aula Magna de l'Escola de Teixits
Organitza: ACPO


EL DOCUMENTAL DEL MES!
La Comissió Fòrum Odeon de l´ACPO, inicia una nova activitat: EL DOCUMENTAL DEL MES.

De la mà de l´Associació Cultural Plataforma Odeon, CANET de MAR entra a formar part d´una xarxa de ciutats europees que cada mes estrenen simultàniament un Documental.

El contacte l´hem establert a través de Parallel 40. Paral·lel 40, té la representació exclusiva de CinemaNet Europe a l'Estat espanyol i la distribució dels documentals estrenats dins la xarxa. A Catalunya, els documentals es projecten en versió original subtitulats en català.

CinemaNet Europe (CNE) és una xarxa de distribució de documentals europeus d'alt nivell que ha aconseguit reunir, en un any, l'experiència i l'entusiasme de productors, distribuïdors i exhibidors d'arreu d'Europa.

CNE té socis autònoms a Àustria, Alemanya, Bèlgica, França, Eslovàquia, Espanya, Països Baixos i Regne Unit, formant una xarxa de més de 100 cinemes digitals.

CinemaNet Europe és una inciativa de l'Institut de Cinematografia Holandès amb col·laboració amb Salzgeber & Co.Medien GMBH i Docspace, Regne Unit. Parallel 40 representa i coordina el projecte CNE a l'Estat espanyol.

Aquesta iniciativa rep el suport del programa MEDIA de la Unió Europea, de l'Institut Català de les Indústries Culturals i del Servei de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Al llarg del 2005, Parallel40 i CNE presenten El documental del mes: 12 documentals estrenats simultàniament en la xarxa de més de 100 cinemes de la xarxa d'aquests vuit països.

SIGUIS ON SIGUIS, EL PRIMER DIMECRES DE CADA MES, PODRÀS VEURE EL DOCUMENTAL DEL MES!

Tots els documentals simultàniament a:

BARCELONA, SANT BOI DE LLOBREGAT, MANRESA, VILANOVA I LA GELTRÚ, ESPARREGUERA, BANYOLES, SANT JUST DESVERN, CANET DE MAR i....

PARÍS, LONDRES·AMSTERDAM·BERLÍN·BRATISLAVA·EDINBURGH·MAASTRICHT·
SALZBURG·HANNOVER·GLASGOW·BRISTOL·ROTTERDAM·POTSDAM·VIENA·CARDIFF·
RUZOMBEROK·ABERDEEN·NUREMBERG· TRNAVA·CAMBRIDGE·DORNBIN·
EISENSTADT·KLAGENFURT·APELDOORN·BREDA·HILVERSUN·WAGENINGEN·
GRONINGEN·NIJMEGEN·KASSEL·TRIER·BREMEN·OLDENBURG·CHEMNITZ·
SCHORNDORF·DUNDEE·MANCHESTER·YORK·SHEFFIELD·DEN HAAG·ZWOLLE·....