Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 01.03.2016

Aquesta setmana es reparteix el número 48 del butlletí d'informació municipal Viure Canet. S'ha modificat el format de diari que hem editat els darrers anys i hem tornat a l'opció revista però amb menys quantitat de pàgines. La intenció és destacar un tema central i en aquesta ocasió han estat els pressupostos participatius, que aquests dies s'estan sotmetent a votació dels ciutadans. El full de ruta del Govern municipal i els horaris dels regidors completen la part informativa del Viure Canet.

En aquest número la part final s'ha dedicat a la Guia Activa, com a intent d'economitzar i substituir el fulletó mensual que edita l'Àrea de Comunicació des del 2001 i que recull els actes i activitats d'entitats i Ajuntament cada mes. Tot i així, després de valorar-ho, la Guia Activa tornarà a sortir a l'abril com ho ha fet fins ara i així es podran ampliar els continguts del Viure Canet i la difusió d'activitats d'entitats i associacions tornarà a ser mensual.

A la contraportada del butlletí hi ha la butlleta per participar en la votació dels pressupostos. Si teniu més de 16 anys i esteu empadronats a Canet de Mar, hi podeu participar. Retalleu, ompliu la butlleta i porteu-la a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament. 

Viure Canet febrer 2016- número 48

Viure Canet febrer 2016- número 48

Fitxer: ViureCanet_FEBRER16_OK2.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 668.89 kB