Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimecres, 09.02.2005

La Campanya Onada Solidària, encapçalada per la Plataforma Canet en Acció i a la qual s'han afegit un bon nombre d'entitats, associacions i particulars de Canet ha recaptat ja 6.733 euros, que es destinaran a ajudar en la reconstrucció de les zones afectades pel tsunami.

logo onada solidària

El gruix de l'últim recompte ha estat gràcies al bar de les festes de Carnaval. Les entitats organitzadores del Carnaval van decidir que els diners recaptats durant aquest cap de setmana a l'envelat anirien a l'Onada Solidària. També la comparsa guanyadora, formada per membres de l'entitat Amics del ball, van donar l'import íntegre del premi a la campanya.

L'Onada Solidària va començar oficialment el 23 de gener. Des d'aleshores no han parat els actes d'entitats i associacions per recaptar diners per enviar al sud est asiàtic.

Aquest diumenge l'Escola Misericòrdia fa una festa solidària de Carnaval a l'envelat. El dissabte 19 tindrà lloc una festa amb ball i xocolatada a l'envelat on actuarà l'orquestra Litoral.
A la passejada matinal del diumenge 20, Fot-li Castanya recollirà una inscripció simbòlica d'un euro i a la tarda hi haurà partits familiars de futbol, organitzats pel Canet Futbol Club.

La campanya s'allargarà fins al 13 de març i s'estan preparant molts més actes i activitats. A més a més, comerços i edificis públics de Canet segueixen recollint diners a les més de 300 guardioles repartides per la població. I continua obert el compte corrent de la Caixa 2100-0037-19-0200370395.

Els diners recollits seran la nostra col.laboració a la reconstrucció del sud est asiàtic. I els canalitzarem a través de l'ONG FUNDACIÓ VICENS FERRER.


Informació publicada el dimecres 9 de febrer de 2004