Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 21.10.2013

Donació Cor Country - El Garrofers 2013L'alcalde, Jesús Marín, i els regidors Manel Almellones i Laureà Gregori han rebut a tres representants del Cor Country que portaven els diners recollits a la festa americana que es va organitzar el passat 13 d'octubre a la plaça 11 de Setembre. Aquesta és la segona vegada que Cor Country organitza una trobada per recaptar diners per als Garrofers.

També van participar a la festa una associació de moteros que van fer una passejada fins als Garrofers i allà residents i treballadors de la Fundació van poder pujar a les motos. Hi havia també un carro que feia petits recorreguts al voltant de la plaça 11 de Setembre. Els Garrofers van muntar una carpa per donar informació de les activitats que es realitzen al centre.

Amb la venda de tiquets per una rifa es van poder recaptar 607 euros que són els que Cor Country ingressarà al compte de la Fundació.

Actualment hi ha una altra iniciativa que pretén reunir diners per als Garrofers. A diferents llocs del municipi s'estan recollint taps de plàstic  per poder comprar una cadira adaptada.