Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 11.04.2017

visita JR Mut 07 abrilDivendres dia 7 d'abril, hem rebut la visita del diputat d'Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, sr. Josep Ramon Mut i Bosque. En nom de la institució que representa, Josep Ramon Mut ha lliurat a l'alcaldessa, Blanca Arbell i als regidors i regidores de l'Equip de Govern, els estudis previs per a la recuperació del cafè teatre Odèon i la urbanització de la plaça Colomer.

Aquests estudis parteixen de la reconstrucció de la part enderrocada com a conseqüència de l'accident del 2007 i proposa la recuperació patrimonial de l'edifici adaptant-lo, això sí, a una nova realitat urbana i funcional.

La proposta s'articula en tres grans àrees. La planta baixa situada sota les voltes ceràmiques en contacte amb la plaça Colomer es convertirà en espai de bar, a més de ser el nou accés, vestíbul i foyer de la Sala, amb els serveis i la taquilla. Serà un sepai que servirà també per a celebrar-hi petits actes més participatius i informals.

La Sala, amb les terrasses i la balconada, oferirà una gran versatilitat d'ús per a tot tipus d'actes i espectacles gràcies a les múltiples configuracions possibles.

Per últim, el cos de serveis a l'escena, no només aporta els espais per què la Sala pugui desenvolpar la seva funció, sinó que es construirà amb la volumetria necessària per emmarcar i justificar la solució de continuïtat de l'edifici originari de l'arquitecte gironí Rafael Masó.

Els estudis han estat dirigits pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació i han tingut un cost de 20.000 euros.

La licitació de l'execució de les obres està en marxa i s'adjudicarà en breu.