Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Canet de MarButlletí
13 de juny de 2023 - Número 384

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Aquest any, la Festa Major també tindrà el gruix d'activitats els dies abans de Sant Pere. El Pregó, centrat com no podia ser d'altra manera en l'Any Domènech, es farà el dia 22. Les Barraques, el 23 i el 24. El cap de setmana d'abans de Sant Pere concentrarà les activitats tradicionals de gegants, castells i grallers. El dia 29, festa local, celebrarem l'Ofici de Sant Pere i hi haurà concert, ball i focs artificials. Però això no és tot. Com cada any, hi ha molts més actes que allargaran la festa fins ben entrat el juliol. Consulteu el programa sencer. 


AGENDA DELS PROPERS DIES


El Govern municipal estarà format els pròxims 4 anys pels electes de les formacions polítiques Canetencs Independents, Esquerra Republicana de Catalunya, Junts a Canet Coia Tenas i Som Canet. 

Aquest dissabte, 17 de juny, a les 12.00 hores, tindrà lloc l'acte de constitució del nou Ajuntament. El podreu seguir pel canal de youtube de l'Ajuntament i per Ràdio Canet.


Ple extraordinari 14/06/2023

Aquest dimecres, 14 de juny, se celebra el darrer Ple del Mandat 2019 - 2023.

Es tracta d'un plenari de tràmit, per portar a aprovació les actes de les dues darreres sessions.

L'horari tampoc és l'habitual, ja que està convocat per a les 17.25 hores. 

El podreu seguir en directe pels canals habituals.


Aquest mes de maig, l'Escola d'Adults Maria Saus ha acompanyat el seu alumnat a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. Els resultats són magnífics, ja que hi ha hagut un 100% de persones aprovades, èxit total.

   


L'Arxiu municipal ha celebrat la Setmana Internacional dels arxius amb el record dels 100 anys que fa que es va inaugurar la Cooperativa La Canetenca.


Des de l'Àrea de Territori ens informen que les dutxes de la platja estaran tancades aquest estiu a causa de la situació d'alerta per sequera.


Des de mitjan juny i fins a mitjan setembre, diversos equipaments i serveis públics modifiquen el seu horari d'obertura i atenció al públic. Consulta'ls

 

 


El Cicle Formatiu de Grau Superior de tècniques d'actuació teatral l'impartirà l'Institut Lluís Domènech. Són 2.000 hores lectives repartides en dos cursos acadèmics.


Dijous es farà una caminada popular. Sortida: 9.30 hores davant de Comediants.


Dijous 15 de juny acaba el termini  per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al curs que ve. Tota la informació del tràmit, a la pàgina web i a l'OAC. 


Recordeu que des de l'1 de juny, podeu emprendre un viatge a través dels llibres de la Biblioteca, gràcies al passaport Gènius. Foment de la lectura a l'estiu!!!


Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us molestarem més.

AJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Àrea de comunicació - Servei de premsa
Ample, 11
08360 Canet de Mar