Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Divendres, 21.12.2012

Ja s'està repartint per Canet una nova edició del butlletí d'informació municipal. És el número 38 i conté les principals notícies i esdeveniments d'interès ciutadà que compten amb la intervenció del consistori. Com que es reparteix just abans de les festes de Nadal, l'alcalde Jesús Marín i tots els regidors i regidores de l'Equip de Govern hi han inclòs una felicitació a tota la població de Canet de Mar. Per fer-ho han triat una imatge de la cavalcada de Reis, un dels esdeveniments més lluïts de cada any i que tots, petits i grans esperen amb il·lusió.

A banda, en aquest Viure Canet trobareu una editorial que explica com s'ha elaborat el Pressupost de l'any 2013, que s'acaba d'aprovar. I també, entre d'altres temes, informació sobre la propera reobertura del parc de la Misericòrdia, l'exposició de partitures de l'arxiu parroquial o la celebració de la Nit de l'Esport.

I i hem inclòs, com ja ve sent habitual, un recull en imatges d'alguns esdeveniments locals de les darreres setmanes i mesos. És un recull al qual us convidem a participar. Si heu fet fotografies d'actes de Canet, ens les podeu fer arribar i així, sempre citant la font, les podrem difondre perquè en gaudeixi tothom. Això sí, perquè puguin ser impreses al butlletí en paper cal que tinguin bona resolució.

També el podeu consultar en la versió digital a través d'aquest enllaç:

Viure Canet número 38

Viure Canet número 38

Fitxer: 01_viurecanet16_bx_res.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.84 MB