Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PUBLICAT Dijous, 05.07.2012

Concurs fotografia festa major - 2012Els dies 10 i 11 de juliol, totes les persones interessades a participar al Concurs de fotografia de Festa Major, poden portar les seves obres a la Sala municipal d'Exposicions, a la plaça dels Americanos. Entre les sis de la tarda i dos quarts de nou del vespre, la Sala serà oberta per fer-ne la recepció. Aquesta és la dissetena edició d'aquest concurs que pretén recollir les millors imatges de Canet i fer-ne difusió perquè tothom en pugui gaudir. La tria d'imatges és lliure, però totes sota una única temàtica, els colors. S'hi pot participar amb un màxim de tres fotografies per autor en qualsevol de les tècniques fotogràfiques, és a dir, analògiques, digitals o mixtes.

El 13 de juliol a les 19.00 hores tindrà lloc la inauguració de l'exposició, que podreu veure fins al dia 29. Com que és concurs - exposició, durant la inauguració es farà públic el nom de les obres i els autors guanyadors. Els premis són un primer de 250 euros i un segon de 150 euros.

Aquesta exposició pren el relleu de la que es va inaugurar el dia 22 de juny i que ha lluït durant tota la Festa Major. Aquí teniu algunes imatges de la inauguració d'aquesta exposició de pintura que tenia com a temàtica les finestres i els balcons.

Inauguració exposició pintura Festa Major   Inauguració exposició pintura Festa Major   

Cartell concurs fotografia 2012

Cartell concurs fotografia 2012

Fitxer: cartell_xpo_foto_0712.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 213.82 kB