Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 17.05.2012

Regidor Víctor CervetoA la sessió plenària extraordinària d'aquest dilluns 14 de maig de 2012, ha pres possessió del seu càrrec el regidor de la secció local del Partit dels Socialites de Catalunya, Víctor Cerveto Hernández. Ho ha fet en substitució de Josep Cortés Maresma, que va renunciar al càrrec, per motius personals, a la passada sessió del Ple de la corporació.

Víctor Cerveto va signar l'acta de regidor i passa així a ser càrrec electe corporatiu pel grup del PSC, acompanyant als també regidors Sílvia Tamayo i Jordi Planet.

Cerveto té 42 anys i ocupa actualment el càrrec de secretari de Política municipal a l'agrupació local del PSC i és membre de la Federació d'aquest partit. També ostenta el càrrec de responsable de Comunicació del Centre d'Estudis i debats de l'Esquerra socialista de Catalunya i és membre de Cristians socialistes. És programador informàtic i treballa d'administratiu a la Generalitat de Catalunya. A més a més de la formació en informàtica, ha cursat mòduls d'Història contemporània i de Ciències polítiques a la UOC.  

Imatges fotogràfiques i vídeo de la presa de possessió:

      Presa possessió regidor Víctor Cerveto         Presa possessió regidor Víctor Cerveto

Composició del consistori