Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
23.07.2011
19:00h
 
Del 23 al 24 de juliol
Ho organitza
Artgrup dels Vents

L'entitat local Artgrup dels Vents passarÓ Una nit en blanc per donar color a un somni. Aquest Ús l'esl˛gan que dˇna tÝtol a la iniciativa que comenšarÓ a les 19.00 hores del dissabte i 23 i fins a les 19.00 hores del diumenge 24 de juliol a la Plaša Universitat, davant la fašana del CAP.

S'elaborarÓ una obra de 10 m x 6 m que posteriorment es dividirÓ en fragments que podran ser adquirits per 10 euros. Aquests 10 euros seran destinats Ýntegrament a la Fundaciˇ Els Garrofers per tal que puguin complir el seu somni, tenir tot l'equipament i serveis que els manquen per poder donar les mÓximes atencions i comoditats als residents.

La presentaciˇ es farÓ el dissabte a les 19.00 hores i serÓ a cÓrrec del periodista Xavier SardÓ amb la presŔncia de membres de la Fundaciˇ.

Durant les hores que s'anirÓ pintant el quadre, hi haurÓ colĚlaboracions literÓries, musicals, etc. i la cloenda es farÓ el diumenge a les 19.00 hores.

Artgrup dels Vents estarÓ pintant 24 hores, la nit inclosa fins acabar l'obra i es podrÓ seguir la seva evoluciˇ a travÚs del Facebook (Artgrup dels Vents Canet) on hi penjaran fotografies i vÝdeos contÝnuament.