Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
PrŔviament s'edita la Guia de Civisme
PUBLICAT Divendres, 01.04.2011

Mostra Entitats 2010 La Comissió promotora de la Mostra d'Entitats, que està formada per associacions locals i que compta amb el recolzament i la coordinació tècnica de l'Àrea de Participació i Ciutadania de l'Ajuntament, ha triat el cap de setmana del 14 i el 15 de maig per celebrar l'edició d'aquest 2011.

La Mostra fa nou anys i durant tot aquest temps s'ha anat consolidant com un excel·lent aparador perquè les entitats locals ensenyin què fan a tots els visitants, tant de Canet com de fora. En el mateix sentit de l'impulsat aquest darrers mesos per l'Àrea de Participació i Ciutadania, les entitats han escollit la temàtica Civisme: eduquem en valors per al Canet que volem, per treure al carrer tot allò que s'ha estat treballant en tots els àmbits per aconseguir plegats viure i conviure cívicament al poble.

L'anunci de la temàtica de la Mostra coincideix aquests dies amb la publicació de la Guia de Civisme, un document gràfic amb les principals indicacions en clau de convivència ciutadana i civisme. Es tracta d'un resum amè i fàcil d'entendre amb indicacions recollides en diverses normatives municipals, fonamentalment a  l'Ordenança de civisme i convivència aprovada pel Ple de la corporació ara fa un any.

La Guia la podeu trobar a les dependències municipals i també s'està repartint a les escoles, perquè les famílies són un dels elements claus en l'educació per a la convivència i el civisme.

Les activitats de la Mostra del 2011 giraran al voltant de l'exemple i valors que les entitats difonen amb la seva activitat quotidiana. La Mostra, que coincideix de ple amb la campanya electoral prèvia a les eleccions municipals del 22 de maig, s'inaugurarà el dissabte 14 a les 12 del migdia. Aquest any hi haurà alguns canvis en la ubicació. La plaça Universitat serà un dels punts neuràlgics. La resta d'espais són la riera Sant Domènec, la part baixa de la Gavarra, la plaça de la Llenya i el carrer Ample. Desapareix la plaça Macià com a escenari de la Mostra. Les parades es recolliran diumenge al migdia per poder gaudir així plegats de totes les activitats que es programaran pel diumenge 15 a la tarda.

Abans de la cloenda, els mitjans de comunicació de Canet, que són la revista Àmbit i Ràdio Canet, llegiran el veredicte dels Premis Canetencs 2011, que ja es troben en fase de presentació de candidatures.

Aquesta setmana es farà una de les darreres reunions d'organització de la Mostra d'Entitats 2011.


Guia de civisme - 2011

Guia de Civisme

Fitxer: Guia_civisme_convivencia_Canet.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 1.72 MB