Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 11.01.2011
Fira d'Artesania

La Fira d'Artesania va començar a fer-se mensualment a Canet ara fa més de sis anys. Des d'aleshores s'ha anat consolidant i cada vegada són més les parades d'artesans que s'instal·len al centre de Canet per oferir els seus productes als visitants. Aquest 2011, l'Àrea de Promoció Econòmica, organitzadora de l'esdeveniment, ha elaborat un mecanisme d'inscripció per a les edicions d'aquest any. Per tal de facilitar el procediment als sol·licitants, aquesta inscripció és pot fer a través del web municipal.  El termini per enviar les sol·licituds acaba aquest divendres 14 de gener. Tot i així, el formulari estarà operatiu tot l'any per a futurs sol·licitants, que passaran a formar part d'una llista d'espera en funció de l'espai físic disponible.

Una altra de les novetats d'aquest 2011 és el canvi d'ubicació de la Fira. A partir d'ara, trobareu les parades a la plaça Universitat. I l'horari serà més ampli en algunes edicions. Al juliol i l'agost es farà només a la tarda però s'obrirà fins a les dotze de la nit. Al maig, juny i desembre s'obrirà tant dissabte com diumenge de 10.00 a 21.00 hores i la resta de mesos s'obrirà tot el dia dissabte però el diumenge fins a les 14.00 hores.

A més a més de la Fira d'Artesania i Regal, durant el 2011 se seguirà celebrant el Mercat d'intercanvi i venda de segona mà i el Mercat de col·leccionisme i intercanvi de plaques de cava. L'Aplec  Pedracastell, la Mostra d'Entitats, la Fira Mercat Modernista i la Fira de Santa Llúcia són alguns de la resta d'esdeveniments destacables que viurem a Canet durant aquest any.

Sol·licitud de participació a la Fira d'Artesania i Regal 2011

Calendari de Fires - Any 2011

Calendari previst de Fires i Mercats del 2011

Fitxer: Calendari_fires_2011.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 60.82 kB

Agenda del web. Aquest és l'espai on publiquem totes les actualitzacions dels actes i activitats locals. També trobareu informació a la Guia Activa, que és l'agenda en suport paper que es reparteix mensualment pel poble.
Àlbum de fotos de la Fira