Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
La implicació del poble és essencial per al seu èxit
PUBLICAT Dijous, 28.05.2009
Estand de Canet a la Fira Modernista de Terrassa

Els propers 11, 12 i 13 de setembre Canet de Mar viurà la segona edició de la Fira Mercat Modernista. Abans no arribi aquesta data, les àrees de Promoció Econòmica i Turisme de l´Ajuntament i la Unió de Botiguers han començat a escalfar motors perquè la Fira sigui tot un èxit.

El primers passos per a l'edició d´enguany es van poder veure a la Mostra d´Entitats del 18 i 19 d´abril amb la presentació dels fulletons informatius i de la imatge que acompanyarà la II Fira Mercat Modernista. Aquest mes de maig, els dies 9 i 10, l´Ajuntament de Canet de Mar va ser present a la Fira Modernista de Terrassa, amb l´objectiu de promocionar el patrimoni arquitectònic local de Lluís Domènech i Montaner, Josep Puig i Cadafalch i la resta d´arquitectes modernistes. A Terrassa molta gent es va interessar per la Fira Mercat Modernista de Canet i pels atractius que ofereix el poble a nivell turístic tant a l´estiu com a l´hivern.

Fira Modernista de Terrassa  El proper pas que s´ha plantejat l´Ajuntament per tal de posicionar la Fira Mercat Modernista com a una eina per a la dinamització de l'activitat econòmica local, i per promoure el turisme cultural i familiar del nostre municipi, és donar un fort impuls a aquesta iniciativa, comptant amb la riquesa associativa del municipi i aconseguir la màxima participació ciutadana.

Per aquesta raó, l´Ajuntament convida a tots aquells que vulguem col·laborar i participar en les diferents activitats que es faran a la Fira, a fer arribar les nostres propostes i les idees a l´organització.

Voleu vestir-vos d'època?

II Fira Mercat Modernista