ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Urbanisme es reuneix amb l'empresa encarregada de redactar el projecte de pacificació de la N-II
Una rotonda a l´Avda Maresme amb un pas semafòric és un dels projectes
PUBLICAT Divendres, 18.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge visita nII

Aquest divendres 18 de novembre, el regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet i l’arquitecta municipal, s’han reunit amb un dels enginyers de l’empresa ESTEYCO S.A, encarregada de redactar el projecte de pacificació de la carretera N-II.

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar, l’Àrea d’Urbanisme va presentar diferents propostes que afectaven el traçat de la N-II al nostre municipi al Departament de Polítiques Digitals i Territori perquè poguessin ser valorades i incloses en el projecte final.

Una d’aquestes propostes consisteix a construir una rotonda a la zona on actualment hi ha el ‘bucle’ i fer la instal·lació d’un semàfor per poder millorar l’entrada a Canet i la connexió de les veïnes i veïns de l’Avinguda Maresme amb el centre històric i comercial del poble. 

Durant la trobada d’aquest divendres, l’empresa que redactarà el projecte ha pogut conèixer in situ la zona on està previst que s’instal·li aquesta rotonda per tal de poder conèixer de primera mà les característiques concretes de l’espai i les diferents necessitats que tenim com a municipi per tal de poder definir de la millor manera possible el projecte i que aquest pugui donar resposta a les necessitats.

Per altra banda s’ha sol·licitat també un nou semàfor a la baixada del carrer Miramar i una proposta de “gran plaça” a un únic nivell que aniria des de l’estació de tren fina a la Riera que permetria millorar la porta d’entrada principal del municipi. 

El regidor Llovet ha assegurat que aquest és un projecte que “ens interessa i il·lusiona molt, ja que donarà resposta a algunes de les principals problemàtiques del poble”.

Imatges projecte bucle

^