ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les cintes dels festivals de cinema IN-EDIT, a un clic amb el carnet de la biblioteca
PUBLICAT Divendres, 05.11.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
IN-EDIT TV

La xarxa de biblioteques ofereix accés gratuït a IN-EDIT TV, la plataforma de visionat en línia dels documentals i els musicals del festival IN-EDIT.

Coneixeu IN-EDIT TV?

IN-EDIT TVÉs la plataforma de visionat online de la xarxa internacional de festivals de cinema IN-EDIT, nascuda a Barcelona l'any 2003, que s'especialitza en el camp documental musical.

La Xarxa de Biblioteques Municipals us ofereix el servei gratuït de visionament de documentals musicals mitjançant l'accés a IN-EDIT TV, la plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT, exhibint el més destacat del documental musical des de l'any 2003. Hi trobareu una àmplia representació de títols de passades edicions del festival i també novetats exclusives.

Una petita part dels vídeos estan exclosos d'aquest servei al ser per pagament. Els títols s'identifiquen perquè porten una icona amb preu.

Per al visionat complet dels documentals de catàleg de la plataforma t'has de validar amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals a partir del número de carnet de biblioteca i el PIN.

Recordeu que inicialment el PIN és la data de naixement (ddmmaaaa)

Accés al recurs: https://www.in-edit.tv/loginDiba

Tenir el carnet de la biblioteca obre moltes portes!

^