Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 04.11.2021
L'Ajuntament de Canet de Mar acull a la gravadora Conxa Sellers a la Sala Cultural Ramon de Capmany, on s'exposa la seva obra de gravat.

Cartell Conxa SLa artista Coxa Sellers exposa la seva obra de gravat a la Sala Cultural Ramon de Capmany de Canet de Mar, del divendres 5 de novembre al diumenge 14 de novembre  de 2021. 
 
Conxa Sellers sobresurt en l'art de gravar i representa obres que reflecteixen sensacions de la vida quotidiana, que es capten a través de la vista i que queden amagats a la memòria. Aquests elements visuals son recollits en aquesta sèrie de gravats amb tècniques experimentals. 
 
El gravat és una tècnica artística d'estampació d'imatges artístiques en paper, que es realitza amb planxes de diferents materials com la fusta, el coure o bronze, la pedra, el linòleum, entre d'altres. El que tenen en comú és el procés d'inversió del dibuix realitzat a la matriu o planxa respecte del resultat final, l'estampa o gravat, mostrant un dibuix determinat. 
 
D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canet de Mar dona suport als artistes gravadors i a la difusió dels exemplars estampats.