ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acaben les tasques de manteniment dels camins previstes per aquest 2021
PUBLICAT Dimecres, 14.07.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
camins canet

Ja han finalitzat les tasques de manteniment de camins previstes per aquest 2021 a Canet de Mar. Aquests treballs s'han realitzat des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament en el marc del Programa de Millora de Camins de la Diputació de Barcelona d'enguany.

prevenció incendis forestalsPer una banda, a través del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament va poder sol·licitar el suport econòmic i tècnic pel manteniment de les pistes incloses a la xarxa viària bàsica del Pla Municipal de Prevenció d'Incendis Forestals. L'objectiu és poder garantir un correcte estat dels camins per tal que aquests siguin totalment accessibles perquè els vehicles de Bombers hi puguin passar en cas que es produeixi algun incident o incendi a la zona.

De les actuacions previstes per aquest any, s'ha prioritzat el manteniment de la "Pista de Can Corbera", el camí que va des del polígon industrial de Can Misser fins a la Serra dels Termes.

corba deixalleriaPer altra banda, aquest any s'ha comptat amb una la subvenció extraordinària que ja vàrem rebre l'any passat per part de la Diputació de Barcelona, en el marc de les mesures aprovades per a donar suport a les administracions locals davant la situació d'emergència provocada per la COVID-19. En concret, El Programa Sectorial Per La Millora De Camins Municipals subvenciona inversions en camins públics, d'àmbit no urbà i aptes per al trànsit rodat motoritzat, amb l'objectiu de millorar les condicions d'accessibilitat i reforçar així la competitivitat del territori.

Gràcies a aquesta subvenció, aquest 2021 s'ha pogut arreglar el paviment del primer revolt del "camí de la Serra", el camí que puja des de la deixalleria de Canet de Mar fins a la Creu de Canet.

^