Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dijous, 10.06.2021

Passeig canet de mar cavaióEl passat 2017, l’Ajuntament de Canet de Mar i ADIF van formalitzar un acord per tal de poder instal·lar un tram de tanca amb l’objectiu d’incrementar la protecció dels ciutadans. Amb aquest contracte, l’Ajuntament es va comprometre a col·locar la tanca de la zona on hi ha l’aparcament conegut com a ‘vagons’, mentre que ADIF s’havia d’encarregar de la instal·lació d’un tram de tanca a la zona que comprèn la platja del Cavaió i l’Avinguda Maresme.

Finalment, ADIF ha posat en marxa la licitació de l’execució d’aquest nou tancament per un preu de 70.374,1 euros (IVA inclòs).

El contracte, amb un termini d’execució estimat de cinc mesos, permetrà a la població disposar d’un tram de tanca de 450 metres en una zona on actualment no hi ha cap element de protecció.

Concretament, la tanca s’instal·larà a la zona nord-est, prop de l’espigó i paral·lel al passeig marítim fins al límit amb Arenys de Mar.

La col·locació d’aquest tancament permetrà garantir una major seguretat a la ciutadania i també a l’explotació ferroviària evitant el pas per punts no autoritzats.

més informació

NP Tancament ADIF - Cast

NP Tancament ADIF - Cast

Fitxer: NP_licitacion_nuevos_cerramientos_Canet_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 130.25 kB