ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Gairebé el 63% de la població de 50 o més anys de l´EAP de Canet de Mar ha rebut la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19
El 61,04% de la població de l´Alt Maresme que forma part d´aquestes franges d´edat han rebut la primera dosi del vaccí
PUBLICAT Divendres, 21.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
cap canet de mar escales exterior

D'ençà que es va iniciar el procés de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya, un 62,44% de la població de 50 o més anys que forma part de l'EAP de Canet de Mar han rebut, com a mínim, la primera dosi de la vacuna contra el SARS-CoV-2, segons les dades que la Regió Sanitària de Girona ha facilitat al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Canet de Mar i a l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament.

Segons dades de la RS de Girona, hi ha 9.268 persones de 50 o més anys a l'EAP de Canet de Mar (que inclou els municipis de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Canet de Mar). D'aquestes, el 62,44% ja han rebut la primera dosi de la vacuna i el 24,54% la segona. Per tant, el 25,26% de la població que forma part d'aquestes franges d'edat ja han rebut les dosis completes.

Dades generals vacunació EAP Canet de Mar 18 maig 2021

L’EAP de Canet de Mar forma part de les Àrees de Gestió Assistencial de l'Alt Maresme, juntament amb els EAP de Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Tordera. Al mateix temps, les AGP de l'Alt Maresme depenen de la Regió Sanitària de Girona.

DADES PER FRANJES D’EDAT Persones de 80 o més anys

Gràfica persones de 80 o més anys

Persones de 70 a 79 anys

grafica 70 a 79

Persones de 66 a 69 anys

grafica dades vacunació de 66 a 69 anys

Persones de 60 a 65 anys

grafica persones de 60 a 65 anys

Persones de 50 a 59 anys

captura vacunacio

Recordem que l'ordre de vacunació ve determinat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya seguint amb els criteris de grups de població prioritzada i en funció de la disponibilitat de les dosis de vacunes. Serà el mateix Departament de Salut o el CAP qui informarà i es posarà en contacte amb les persones que formin part de la franja d'edat que toca vacunar per tal que se'ls pugui administrar la dosi en un centre de vacunació massiu o al mateix CAP.

Per tal d'agilitzar el procés de vacunació i descongestionar l'edifici del CAP, des de l'Ajuntament de Canet de Mar s'ha treballat i habilitat el Local d'Entitats ubicat a la riera Gavarra per dur a terme les vacunacions a la població general. Tanmateix, a principis d'aquest mes de juny està previst que s'instal·li un mòdul COVID al CAP de Canet. Aquest mòdul, que s'ubicarà a la Plaça Universitat permetrà ampliar l'actual edifici del CAP. Aquesta construcció tindrà una superfície de 60 metres quadrats i servirà per donar servei a tot el que es relaciona amb la pandèmia.

També cal destacar que el CAP del nostre municipi va ser pioner en el model de vacunació dins del cotxe per aquelles persones majors de 80 anys i/o dependents. Aquest sistema va permetre que el procés de vacunació fos més àgil i segur.

Des de l'Ajuntament volem fer públic el nostre més sincer agraïment a la Regió Sanitària de Girona i al personal del CAP per la magnífica tasca que estan duent a terme des de l'inici de la pandèmia. També cal destacar el bon feedback i la tasca de comunicació constant que hi ha entre l'Àrea de Sanitat de l'Ajuntament, els responsables del CAP i de la Regió Sanitària de Girona.

Nota de Premsa - Dades (18 de maigde 2021) vacunació COVID-19 a l'EAP de Canet de Mar

Nota de Premsa - Dades (18 de maigde 2021) vacunació COVID-19 a l'EAP de Canet de Mar

Fitxer: NP_Dades_vacunacio_EAP_Canet_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 274.71 kB

^