ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
ENQUESTA | El Consell Comarcal del Maresme vol conèixer l'impacte de la pandèmia de la COVID-19 a la comarca
L'objectiu és poder dissenyar el Pla de reactivació socioeconòmica ajustat a les necessitats d'aquesta zona concreta
PUBLICAT Dimecres, 28.04.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
enquesta ccm covid

La crisi de la COVID-19 en la qual estem immersos ha tingut un gran impacte en l'economia del nostre territori. Des de les institucions cal treballar per encarar la fase de recuperació, tenint en compte els diferents graus d'afectació que la COVID-19 ha tingut, i està tenint, a nivell social i econòmic.

Des del Consell Comarcal del Maresme, es vol conéixer en profunditat quin està sent aquest impacte, i per això us demanen la vostra col·laboració a través d'aquesta breu enquesta. Tant si sou veïns i veïnes del Maresme com si sou empreses, professionals i autònoms de la comarca us animem a respondre el següent qüestionari.

En el cas de les empreses demanem que la persona que respongui el formulari tingui un càrrec directiu o de responsabilitat en la presa de decisions de la mateixa.

enquesta ccm covid 

Tota la informació obtinguda a atrvés d'aquesta enquesta servirà per dissenyar el Pla de reactivació socioeconòmica del Maresme que té per objectiu identificar les actuacions necessàries i urgents per contenir l'impacte socioeconòmic derivat de la situació de la COVID-19 i per millorar la situació d'ocupabilitat de les persones, així com la reactivació de les empreses en la seva activitat productiva a la comarca del Maresme.

Aquest Pla està sent elaborat pel Consell Comarcal del Maresme, amb el suport de l’empresa CERES.

El TERMINI per contestar aquest formulari finalitza el proper 14 de maig de 2021.

 

^