Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dilluns, 22.03.2021
T-16

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes que tenen entre 4 i 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins de la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. Aquesta targeta és un títol individualitzat i personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/ llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir la persona que n'és el titular.

Qui en pot ser titular?
Poden ser titulars d'una T-16 totes les nenes i nens que tinguin 4 anys i fins els 16 abans del 31 de desembre. També han de residir a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

Com es renova?
La renovació de la T-16 es fa de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què el tiular compleix els 16 anys.

Com la puc sol·licitar?

La gestió i i sol·licitud de la targeta T-16 per als nens i nenes de Canet de Mar es fa a través de l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà - AMTU. I la sol·licitud es pot fer a través dels següents canals:

  • Truqueu al telèfon 900 901 416 (opció 1) o feu clic aquí per fer el tràmit en línia.
    • L’horari d’atenció telefònica és de 9.30h a 14h i de 15.30h a 18h de dilluns a divendres.

Si teniu alguna consulta o reclamació, podeu fer-nos-la a través de les següents adreces de contacte:

Si és la primera vegada que demana la targeta T-16: cmailto:http://www.t-16.cat/Publica/T12/SolicitudPaso1.aspx
Si ja disposa d’una targeta T-16: documentacio@t-16.cat

BUS ESCOLAR

Des de l'Ajuntament de Canet de Mar, ja des de la passada legislatura, s'ha estat treballant juntament amb l'empresa d'autobusos Sagalés per poder oferir una línia que transport que faciliti la mobilitat dels alumnes dels diferents centres educatius que hi ha al poble. Per aquest motiu s'ha treballat per fer coincidir els horaris de les línies amb els horaris d'entrada i sortida a les escoles i instituts públics de Canet de Mar. Pots consultar els horaris i les diferents parades en el següent document:

Horari bus 2021

Horari bus 2021

Fitxer: Horari_Sagales_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 63.36 kB