ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
La Policia Local de Canet presenta les dades comparatives de delictes entre 2019 i 2020
PUBLICAT Dijous, 11.02.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Davant de la creixent sensació d'inseguretat de la població, des de l'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament us volem fer partícips de les dades comparatives de delictes produïts entre els anys 2019 i 2020 al nostre municipi i que podeu consultar en el document adjunt en aquesta notícia.

En aquest sentit, cal destacar que durant l'any 2020, els delictes contra el patrimoni, és a dir, aquells que més preocupen a la població com són els robatoris amb força a l'interior de domicili, els robatoris amb violència i/o intimidació, els furts i els robatoris a interior de vehicles han disminuït respecte a l'any anterior en un 20%.

DELICTESTanmateix, aquestes dades s'actualitzaran el pròxim mes de març quan hi ha previst que es convoqui la Junta de Seguretat i la Comissió Informativa d'aquesta àrea. Un cop dutes a terme aquestes trobades es faran arribar les noves dades a tota la població.

* De les dades que mostra el document adjunt, cal tenir present que dins l'apartat de 'Fets coneguts' també hi trobem totes aquelles denúncies relacionades amb la pèrdua de documents, és a dir, no tots són delictes.

Comparativa fets delictius anys 2019-2020

Comparativa fets delictius anys 2019-2020

Fitxer: Comparativa_fets_delictius_2019_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 416.54 kB

^