ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Justícia publica la llista dels candidats a jurat per als anys 2021 i 2022
PUBLICAT Dimarts, 12.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
justícia imatge web

Aquesta llista es troba a les dependències municipals i es posa a disposició del públic per consultar si se'n forma part.

Els candidats a jurat són escollits de forma aleatòria per l'Audiència Provincial. En aquesta ocasió, el que correspon al nostre municipi són 15 ciutadans i ciutadanes que poden ser cridats per formar part del que es coneix com a jurat popular, durant els anys 2021 i 2022.  Ser jurat és un dret, però també un deure i per tant, és obligatori.

Les llistes es troben a la disposició de les persones interessades, a les oficines municipals, al carrer Ample, núm. 11, en horari de les 9.00 hores a les 14.00 hores, para la seva consulta pels interessats. D'acord amb el que estableix l’article 41 de la Llei orgànica del règim electoral general, es prohibeix la informació particularitzada sobre les dades personals contingudes en el cens electoral i no se’n permet la recopilació de dades per qualsevol mitjà, ja sigui manual, fotogràfic, informàtic o de qualsevol altra naturalesa, sota les responsabilitats procedents legalment.

Trobareu informació sobre aquest procediment en aquest enllaç del web del Departament de Justícia.

Aquest és l'edicte que l'Ajuntament ha publicat al tauler d'anuncis:

Edicte candidats a jurat 2021 2022

Edicte candidats a jurat 2021 2022

Fitxer: Edicte_candidats_a_jurat_21_22.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 138.93 kB

^