ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Unes 2.000 persones van poder gaudir de la Recepció Reial que es va celebrar a Canet De Mar
PUBLICAT Dijous, 07.01.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge reis portada notícia valoració

Un cop passades les celebracions de Nadal, Cap d'Any i Reis, l'Ajuntament de Canet de Mar fa un balanç molt positiu de les activitats programades durant aquestes festes tan atípiques que ens ha tocat viure a causa de la pandèmia sanitària de la COVID-19.

Des de les diferents àrees de l'Ajuntament, juntament amb les entitats del poble, es va estar treballant per tal de poder oferir un programa d'activitats adaptat a les mesures i restriccions imposades per la pandèmia. Totes aquestes activitats es van realitzar amb controls d'aforament per tal d'evitar aglomeracions de gent i la propagació del virus.

Expo centru pessebre viventEntre les activitats més valorades per les canetenques i canetencs, hi trobem l'exposició del Pessebre Vivent organitzada des d'El Centru i la Recepció Reial que va substituir la tradicional Cavalcada de Reis i que va permetre que les nenes i els nens de Canet poguessin veure a Ses Majestats en unes dates tan especials.

Concretament, unes 2.000 persones van tenir l'oportunitat de veure a Melcior, Gaspar i Baltasar als jardins del CRTTT-Escola de Teixits en una Recepció Reial organitzada per la Colla de Reis de Canet de Mar i que va comptar amb més de 60 persones voluntàries.

destacat 1 recepció reial nadal

Aquesta recepció va constar d'un recorregut per diferents espais degudament decorats amb llums, paquets de regals, torxes, recreacions de personatges infantils, carrosses, espectacles de circ, neu, bombolles i un tron des d'on Ses Majestats saludaven i es feien fotografies amb els assistents. L'acte es va realitzar a l'aire lliure i les persones que hi van assistir ho van haver de fer amb reserva prèvia per tal de poder controlar l'aforament i evitar aglomeracions.

Pel que fa al Pessebre Vivent, aquest any des de l'entitat El Centru s'ha optat per apropar aquesta tradicional representació a totes les canetenques i canetencs a través d'un recorregut fotogràfic que s'ha pogut veure en diferents carrers del centre històric del poble i que es resumia en una exposició de decorats, imatges i vestuari a la Sala Cultural Ramon de Capmany.

destacat assumpta nadal

La regidora de Festes, Assumpta Revoltós, afirma: "Estem molt satisfets de com s'han desenvolupat les activitats de Nadal al nostre municipi. Tot i la complexitat de la preparació i adaptació de les activitats del programa a les mesures i restriccions que ens anaven arribant per evitar la propagació de la COVID-19, fem una valoració molt positiva de les activitats". Revoltós també explica que "des del govern municipal vam preferir no córrer cap risc i per aquest motiu, moltes activitats tradicionals d'aquestes festes no s'han pogut realitzar i s'han prioritzat activitats a l'aire lliure i amb inscripció prèvia".

Sobre la Recepció Reial, la regidora assegura que "va ser tot un èxit". Revoltós explica que "es va apostar per un format estàtic de la cavalcada que era totalment nou. No s'havia fet mai i va suposar una moguda organitzativa bestial". Finalment, la regidora vol fer arribar un missatge d'agraïment "a totes les persones que han posat el seu granet de sorra per fer possible aquesta Recepció Reial".

Fotos rr 21

^