Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
 
Mostra lietraria maresme 2020

El jove canetenc Bernat Vidal MartÝnez ha estat un dels guardonats de l'ediciˇ XXXVII de la Mostra LiterÓria del Maresme.

Bernat Vidal ha aconseguit la segona posiciˇ en la categoria de Prosa B amb el text "L'ˇs tanoca i els tres esquirols". Els membres del jurat de la mostra han afirmat que el relat d'en Bernat destaca per la riquesa dels diÓlegs, que afirmen “estan molt ben portats”.

Enguany, la pandŔmia de la COVID-19 ha obligat a suspendre l'entrega de premis que s'havia de celebrar a TeiÓ. Tanmateix, l'Ajuntament de Canet de Mar ha organitzat una trobada redu´da amb en Bernat i la seva famÝlia per tal de poder-li entregar el premi i mostrar-li el reconeixement que es mereix.

L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell ha assistit a l'acte de reconeixement que s'ha celebrat aquest dissabte 19 de desembre al matÝ a la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet. Arbell ha fet entrega dels obsequis que des del Consell Comarcal del Maresme han fet arribar per en Bernat i ha afirmat que Ús un orgull per Canet que gent tan jove obtingui reconeixements tan importants. TambÚ ha volgut destacar que Ús important que s'incentivi la creativitat literÓria dels infants i joves amb premis com aquests.

Un any mÚs, la Mostra LiterÓria del Maresme ha volgut destacar l'excelĚlent qualitat literÓria de les obres presentades.