Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dilluns
03.04.2017
16:00h
(*fins al 29-4-2017)
 
Lloc
Biblioteca P. Gual i Pujadas
Data
3 d'abril de 2017 fins al 29 d'abril de 2017
Durada
Horaris de la biblioteca
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Tipus d'acte
Exposició

Plataforma per la Llengua Canet de Mar portarem del dilluns 3 d´abril al dissabte 29 d´abril, al vestíbul de la biblioteca P. Gual i Pujadas, l´exposició “10 anys de VxL: un tast!”.

És una exposició que s´adreça a tothom qui vulgui conèixer les curiositats del Voluntariat per la llengua i la dimensió que el programa ha adquirit pel que fa a les xifres, territorialment i des del punt de vista humà.

En general, és d´interès per a qualsevol persona que vulgui conèixer com un projecte de foment de l´ús de la llengua esdevé una eina de cohesió social.

El programa Voluntariat per la llengua posa en contacte una persona catalanoparlant (voluntari), amb una persona que necessita millorar el català que parla o adquirir fluïdesa (aprenent). Queden una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, per parlar en català.

“10 anys de VxL: un tast!” és una exposició creada per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, que mostra la diversitat de participants en el Voluntariat per la llengua i la manera en què el programa s´ha anat estenent a diferents àmbits de la societat des que es va crear l´any 2003.

Si vols inscriure´t com a voluntari/ària o aprenent/a trobaràs a la biblioteca una butlleta per emplenar amb les dades d´inscripció bàsiques i que podràs dipositar en una bústia. També hi haurà disponibles uns díptics amb informació del funcionament del VxL per poder-t´ho emportar a casa i llegir-ho amb tranquil·litat. Si tens qualsevol dubte pots escriure´ns a: plcanet@plataforma-llengua.cat

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/voluntariat
http://www.facebook.com/vxl.canetdemar