Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
Dissabte 13 de juny a les 13.00 hores
PUBLICAT Divendres, 12.06.2015

Aquest dissabte, 13 de juny, a les 13.00 hores, els 17 càrrecs electes escollits arran de les eleccions municipals del passat 24 de maig, estan convocats a la Sala de plens de l'Ajuntament, per celebrar la cerimònia solemne de constitució del nou consistori.

Els electes que prendran possessió del càrrec de regidor i que després escolliran el qui d'ells serà l'alcalde durant aquest Mandat 2015 - 2019, són (llistats segons fórmula reglamentària):

Sr. Laureà Gregori Fraxedas
Sra. Agnès Cortés Mas
Sra. Blanca Arbell Brugarola
Sr. Jesús Marín Hernàndez
Sr. Ivan Aranda Mena
Sr. Àngel López Bayer
Sr. Lluís Llovet Bayer
Sra. Esther Agulló Renau
Sra. Coia Tenas Martínez
Sr. Pere Xirau Espàrrech
Sra. M. Assumpta Revoltós Vaquer
Sr. Josep M. Masvidal Serra
Sra. M. Àngels Isart Falceto
Sr. Antonio Romero Carbonell
Sra. Sílvia Tamayo Mata
Sra. Cristina Soler Vílchez
Sra. Raquel Serra Lerga

Sala de plensLaureà Gregori i Agnès Cortés, formen la mesa d'edat, que és qui presidirà el plenari, juntament amb la secretària de la corporació, Núria Mompel i recolliran el vot de tots els electes per a la tria de l'alcalde. Abans, els 17 regidors juraran o prometran el càrrec. Els primers a fer-ho seran els membres de la mesa d'edat i després la secretària anomenarà els altres per ordre alfabètic. La mesa farà recompte dels vots i el president efectuarà la proclamació de qui ostentarà l'Alcaldia els propers 4 anys. L'acord fet públic pels grups municipals d'Esquerra Republicana de Catalunya i Convergència i Unió, farà possible que demà sigui proclamada alcaldessa per majoria absoluta la regidora Blanca Arbell Brugarola, d'ERC.

L'Ajuntament instal·larà altaveus i cadires a l'exterior del carrer Ample per poder seguir el Ple de constitució en directe, ja que l'aforament de la Sala de plens és limitat i només s'hi podrà accedir amb invitació, que s'han fet arribar a les formacions polítiques i als mitjans de comunicació locals.