Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Dissabte
11.07.2015
19:30h
 
Juga a Scrabble i gaudeix amb la llengua
Lloc
La Masoveria (Centre Cívic i Cultural Vilˇla Flora a la riera Gavarra, s/n)
Organitza
Club de Scrabble en Catalŕ Canet de Mar i Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuďt

Cartell partida scrabble - 2015l dissabte 11 de juliol, a les 19.30 h, celebrarem a la planta baixa de La Masoveria al Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (Riera Gavarra, s/n de Canet de Mar), la I Partida Duplicada de Scrabble de Canet de Mar.

La competició està organitzada pel Club de Scrabble en Català Canet de Mar i Plataforma per la Llengua Canet de Mar, i compta amb el suport de la Federació Internacional de Scrabble en Català (FISC) i l´Ajuntament de Canet de Mar.

La participació és gratuïta i les places són limitades. Les inscripcions presencials es podran formalitzar a les 19 hores a la mateixa Masoveria. Les inscripcions anticipades es recolliran mitjançant el correu electrònic plcanet@plataforma-llengua.cat. La duració aproximada de la competició serà de dues hores.

Hi haurà premis per als tres primers classificats, al rècord de jugades màster i al millor jugador del CS Canet de Mar.

La competició es regirà pel Diccionari Oficial en Català de Scrabble (DOCS), que reuneix tant el DIEC com el GDLC, i que es pot consultar al següent enllaç: http://scrabbleescolar.com/doxel.php

Consulteu el reglament de les partides duplicades aquí: http://www.fiscrabble.cat/wp-content/uploads/2012/03/Reglament-de-les-partides-duplicades.pdf. Els resultats d´aquesta nova competició comptaran al rànquing de partides duplicades de la FISC.

Més informació a:
http://www.canetdemar.cat/entitats/scrabble
http://www.facebook.com/scrabble.canet