Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

NotÝcies
Oberta la participaciˇ
PUBLICAT Dijous, 14.05.2015

Foto Ovidi MontllorEl 24 de juny s'inaugurarà l'exposició Ovidi ferotge, que podrem veure a dues sales locals fins al 12 de juliol, la Sala cultural Ramon de Capmany i l'Estudi Tenas 1694. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins l'homenatge que aquest any s'està fent a la figura de l'Ovidi, ara que fa 20 anys de la seva mort. Els grups Art Nostrum i Associació Cultural Plataforma Odèon són els organitzadors d'aquesta mostra que acollirà, d'una banda a la Sala d'exposicions municipal diferents recordatoris de l'artista, com vinils, cartells o material que ens arribarà directament d'Alcoi i de l'altra, un recull de pintures de diferents artistes locals i foranis.

I és precisament per aquesta darrera mostra a l'Estudi Tenas que les dues associacions fan una crida perquè hi puguin participar tots aquells artistes interessats a formar-ne part. Una bona ocasió per aprofitar perquè cadascú pugui dir-hi la seva i així contribueixin plegats a veure i viure la figura, la música o l'entorn de l'Ovidi més ferotge.

Les inscripcions són obertes. S'han publicat unes bases amb informació sobre l'exposició i les condicions per participar-hi:

Bases exposició Ovidi Montllor juny de 2015

Bases exposició Ovidi Montllor juny de 2015

Fitxer: bases_ExpoOvidi_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 106.15 kB