ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Transport públic a Canet de Mar
 
Imprimir

El transport públic que dóna servei al nostre municipi és el següent:


trenEl Tren: Línia R1

La línia R1 és un servei ferroviari de rodalies que forma part de Rodalies de Catalunya. Connecta Barcelona amb la Costa del Maresme i arriba fins a Maçanet-Massanes.

L'estació de Canet de Mar de la línia de Mataró va entrar en servei el 1859 quan es va obrir la segona ampliació del ferrocarril de Barcelona a Mataró, la primera línia de ferrocarril de la península Ibèrica, des d'Arenys de Mar a Tordera. La iniciativa de la construcció del ferrocarril havia estat de Miquel Biada i Bunyol per dur a terme les múltiples relacions comercials que s'establien entre Mataró i Barcelona. Enllaç a la pàgina de rodalies


El Bus Interurbà mancomunat:  Sant Cebrià de Vallalta - Canet de Mar - Sant Pol - Calella (línia 627)

busServei de bus interurbà mancomunat amb les poblacions de Calella, Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallata. Arribant fins a l'Hospital de Calella.

El 16 de juny de 2008, va entrar en funcionament la línia de transport de passatgers que enllaçava Canet amb l'Hospital de Calella passant per Sant Pol de Mar amb la signatura d'un conveni amb la companyia Sagalés. El desembre de 2011 es va signar un nou conveni entre al Generalitat i l'empresa Barcelona Bus, per millorar el servei fent començar el trajecte a Sant Cebrià de Vallalta. Canet passava a tenir vuit parades (piscina municipal  - Vil·la Flora - Tanatori - riera Gavarra (Comediants) – ronda Sant Elm (hotel Carlos) – avd. Maresme (hotel Rocatel) - estació Renfe -  Informació i Turisme (NII) ). L'1 de setembre de 2014, es van afegir dues parades més la plaça Pau Casals i una altra al CEIP Misericòrdia, aquesta darrera coincidint amb l'horari escolar. Al març de 2019 entra en funcionament un nou servei. S'amplien les parades a Canet i es desdobla el servei, passant a tenir una línia Canet - Sant Pol - Calella i una línia que enllaça Sant Cebrià amb Sant Pol.

Tota la informació sobre els horaris i l'itinerari del bus que enllaça Canet amb l'Hospital de Calella, la trobareu al web de l'empresa Sagales o trucant al telèfon d'atenció al client de la companyia 902 13 00 14. Al seu web és on es publiquen les actualitzacions i incidències d'aquest servei.

Darrera actualització (febrer 2019)


El Bus nocturn:  Barcelona (Passeig de Gràcia) - Mataró - Pineda (N82)

La línia de bus nocturn té el seu trajecte entre Barcelona (Passeig de Gràcia) - Mataró - i Pineda. Aquesta línia té parada davant de l'estació de RENFE i dóna servei durant les hores que no hi ha servei de tren.

Tota la informació sobre els horaris i l'itinerari del bus nocturn la trobareu al web de l'empresa Sagales o trucant al telèfon d'atenció al client de la companyia 902130014. Al seu web és on es publiquen les actualitzacions i incidències d'aquest servei.

El servei de bus nocturn amplia els seus horaris durant els caps de setmana d´estiu

El Bus interurbà:  Aeroport de Girona-Costa Brava - Costa Brava Sud / Maresme (línies 601, 603 i 605)

El novembre de 2010, es va iniciar el trajecte entre Canet de Mar i l'aeroport de Girona que té com a únic punt de recollida a Canet, l'estació de RENFE. Aquesta línia es va obrir amb la intenció de cobrir una franja circulatòria amb molt mala combinació de transport públic.

Tota la informació actualitzada sobre horaris i serveis, la trobareu al web de Sagales i també trucant al telèfon d'atenció al client de la companyia 902 13 00 14. Al seu web és on es publiquen les actualitzacions i incidències d'aquest servei.


  


TaxiServei de Taxi

Aquesta és la informació sobre la parada de taxi que tenim al web municipal, cliqueu aquí

^