Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Agenda
Divendres
17.10.2014
 
Activitat del Correllengua 2014 de Canet de Mar
Lloc
Sala Cultural Ramon de Capmany
Durada
Fins al diumenge 19 d'octubre
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratu´t
Tipus d'acte
Exposiciˇ

imatge mirades i veus del català

Del divendres 17 al diumenge 19 d´octubre, es podrà visitar a la Sala Cultural Ramon de Capmany, l´exposició “Mirades i veus del català”. El divendres 17 d´octubre, a 2/4 de 8 del vespre, es farà un acte obert a tothom de presentació pública de l´exposició i seguidament es donarà per inaugurada amb els assistents a la xerrada. L'acte comptarà amb testimonis en primera persona que explicaran les seves experiències com a nouvinguts a Catalunya i la importància d'aprendre el català. Durant el cap de setmana es podrà visitar d´11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 21.00 h.

Què és Mirades i veus?

La diversitat cultural de les persones que parlen la llengua catalana al nostre país va en augment. El català és i es percep com un projecte compartit per tota la ciutadania, i cada vegada és més evident la contribució de la població immigrada a l´hora de consolidar la nostra llengua com una vivència comuna.

“Mirades i veus del català” és una exposició que té com uns dels principals objectius desfer tòpics i estereotips referits a les persones immigrades i l´aprenentatge del català com a llengua comuna. Alhora vol fer visible la diversitat de parlants d´altres llengües a Catalunya, posant en valor les aportacions de les seves llengües i cultures a la societat catalana i la riquesa que això suposa per al nostre país.

* Reflexiona sobre la importància de la diversitat lingüística i cultural.

* És una exposició interactiva on pots compartir la teva opinió.

* Ressalta l´esforç de la immigració per conèixer i parlar la nostra llengua.

* Ofereix dades estadístiques importants sobre Catalunya, la llengua catalana i la població immigrant.

Més informació de l´exposició a: http://miradesiveusdelcatala.cat/