Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 13
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 07
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 06
pancarta 15
Pancarta 04
Pancarta 12
Pancarta 09
Pancarta 14
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Escola d'adults Maria Saus
 • Adreça
  Centre cívic i cultural Vil·la Flora. Riera Gavarra, s/n
 • Telèfon
  93 795 46 25
 • Correu electrònic
 • Horari
  L´atenció al públic durant el curs és els divendres de 16.30 a 20.00 hores a Vil•la Flora.
 • Serveis oferts

  CURSOS:


  •    Coneixements de base Aquests cursos permeten a l’alumne rebre una formació bàsica, mantenir i estimular la memòria, o accedir a la formació reglada.

  -    Formació instrumental: Alfabetització i Neolectors Adreçats a persones adultes sense alfabetitzar o que vulguin perfeccionar la lectoescriptura.

  -    Alfabetització per a nouvinguts Alfabetització en català de persones nouvingudes.

  -    Curs de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Mitjà Adreçat a persones que tinguin, com a mínim, 17 anys o que els compleixin l’any de la prova d’accés, que no disposin de la titulació en Graduat d’Educació Secundària i vulguin preparar-se per a la prova d’accés i accedir al sistema educatiu.

  - Curs de preparació per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Formació Professional de Grau Superior Adreçat a persones que tenen 18 anys i el títol de tècnic de grau mitjà o persones que tenen, com a mínim, 19 anys l’any de la prova. Aquests estudis preparen per presentar-se a les proves d’accés als cicles de grau superior de formació professional i la superació de la prova permet accedir als estudis de grau superior.


  •    Llengües  Aquests cursos tenen com a finalitat adquirir competències mínimes de llengua oral i/o escrita.

  -    Català bàsic Acolliment lingüístic i comunicació bàsica per a persones no catalanoparlants.

  -    Taller de lletres Adreçat a persones adultes catalanoparlants que volen perfeccionar l’escriptura de la llengua catalana.

  -    Taller d’ortografia castellana Persones adultes que vulguin perfeccionar l’ortografia castellana.

  •    Tecnologies de la informació i la comunicació Aquests cursos tenen com a objectiu facilitar el domini elemental de les TIC, entès com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

  -    Aula clic d’internet Adreçat a persones que volen iniciar-se en els coneixements informàtics, apropant-los a internet i a l’ús del correu electrònic.

 • Descripció de l'equipament o el servei

  Des de fa més de 20 anys l’Escola d’Adults Maria Saus de Canet de Mar, integrada dins la Regidoria d’Educació, ofereix una formació permanent i continuada al llarg de la vida.

  La varietat de l’oferta formativa de l’Escola permet que les persones puguin enriquir les seves capacitats personals i socials, millorar els seus coneixements i competències professionals i conèixer la cultura i la llengua del país d’acollida.

  El nom de l'escola va ser escollit per votació popular, entre diversos noms proposats pels canetencs, tots ells de dones que varen destacar per la seva implicació en el món de l'educació local. El més votat, el de la pedagoga Maria Saus.

 • Documents i enllaços

  Més informacions de l'Escola d'Adults Maria Saus a través d'aquest enllaç

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat