QUI SOM?
L'Associació Terra i Cel és una entitat sense ànim de lucre destinada a donar suport a persones amb disminució física i psíquica i als seus familiars.
Hi treballem un grup de persones voluntàries que dirigeixen l'associació; i 8 monitors/es i uns 4 voluntaris/es dels espais de lleure. Si hi ha persones interesades en formar part del nostre equip o en venir-nos a conèixer, us podeu posar en contacte amb nosaltres.
 
QUÈ OFEREIX?
  L'associació ofereix un servei d'esplai per a les persones amb disminució de Canet de Mar i els pobles del voltant. L'objectiu és principalment omplir el buit d'atenció que té aquest col·lectiu quan els centres on van habitualment tanquen per vacances i els caps de setmana.
   Des de 1993, cada dissabte de 16:00 a 20:00h ens trobem per fer activitats molt diverses.
   Aquest any hem iniciat com a activitat mensual, un diumenge al mes, la sortida als Disconcerts de la discoteca CLAP de Mataró.
   Des de 2001 portem a terme també el Casal d'Estiu, de dilluns a divendres, de 9 a 18h.
    El programa d'activitats que fem és divers, sempre pensant en fer agradable i distreta l'estada a l'esplai, utilitzant mètodes adequats al seu nivell. Fem manualitats de tot tipus, jocs, taller de cuina, platja, piscina, musicoteràpia, biblioteca, gimnàs, excursions, discoteca, anem a prendre algo, al cinema, al poliesportiu, a les festivitats populars,etc. L'objectiu és activar el sistema psicomotriu, perceptiu, visual, auditiu, tàctil... i socialitzar aquestes persones, inserint-les en les activitats habituals del poble.
 
ON ESTEM?
Vil.la Flora
El nostre esplai està ubicat a l'edifici modernista Vil.la Flora.


Vil.la Flora
Riera Gavarra s/n
08360 Canet de Mar
Telf. 93 794 09 69
 
PROJECTES DE FUTUR
Després de molts anys de lluita hem posat la primera pedra per a fer una residència.
Els Garrofers està ubicat al sector del Grau. Serà un centre de llarga estada per a persones disminuïdes del nostre poble i rodalies. Tindrà una capacitat de 45 places de residència i 15 de centre de dia.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  Associació "TERRA I CEL"
Àmbit:  Social
E-mail:  terraicel
@canetdemar.lamalla.net
Anna Segura Vila Presidenta
Fundació Maresme
Donen diferents serveis en l'àmbit comarcal: ocupacionals, escoles, centre de desenvolupament, etc.
APPS
Federació catalana pro-persones amb discacitat intel·lectual. Hi podeu trobar molta informació sobre els recursos disponibles arreu de Catalunya.
Autenticació