Robòtica a l'escola
Competició telemàtica al museu d'Història de Catalunya

Competició gratuïta. El  proper dissabte 18 d'octubre de 9 a 15 h.

 Els alumnes que no facin l'extraescolar, també hi poden assistir

 

Robòtica a l'escola

 

 El temps passa ràpid, estem contents i il·lusionats.

Treballar amb robots, és una passada!!!
 
Cambridge 2013-14
El passat dimarts, dia 30 de setembre, es va fer l’entrega dels diplomes d’anglès de Cambridge.
Des de l’implantació  d’aquestes proves molts alumnes mostren una major motivació a l’hora d’implicar-se  en l’estudi de la llengua anglesa i els resultats han estat molt satisfactoris.
Moltes felicitats a tots i totes!!!!!


Per veure fotografies aneu a veure la nostra web

http://www.fedac.cat/canet/
 
DADES DEL CENTRE
FEDAC - CANET

ESCOLA SANTA ROSA DE LIMA

 
C/ Vall, 12

Canet de Mar 08360

 
Telèfon: 937940790

 
Fax: 937942654

E-mail: a8015296@xtec.cat

 
Web: www.fedac.cat/canet
 
INFORMACIÓ CURS 2014-15


. El curs començarà el dia 15 de setembre (dilluns). L'horari serà de matí (9a 13 h) i tarda (de 15 a 17 h). Ed. Infantil sortirà 5 minuts abans, al matí i a la tarda.

. Per al curs 2014-15 el col·legi restarà obert amb servei de guarderia de 8 a 9 h del matí, per aquells nens i nenes que ho necessitin .

- El menjador i la guarderia començarà el 15 de setembre.

. Els llibres de text i el material del curs els poden recollir al Col·legi, previ pagament al Banc de Sabadell (fins el 18 de juliol)

. Les Agendes del curs 2014-15 es vendran a l'escola (7€) a l'inici del curs (Primària)

. Els pares dels nensde P-3, P-4 P-5 (Infantil) i 1r., 2n. de Primària hauran de portar el material a la mestra del seu fill/a, a l'aula corresponent, el dia 10 de setembre de 9 a 11 del matí (poseu el nom en una etiqueta a la tapa dels llibres, llibretes, quaderns...).

. A partir del mes d'octubre els nens/es vindran amb UNIFORME (Primària), BATA I XANDALL (Tots).

. L'Uniforme el trobareu a: "Ma. Dolors" C/ Ample, 33 - Canet de Mar.

. El xandall i la bata els trobareu a FEDAC-Canet " Col·legi Sta. Rosa de Lima"

. Quotes per al curs 2014-15:

- Ed. Infantil: P-3, P-4,P-5 i Primària - 84 € /mes (10 mensualitats)

- Menjador + guarderia: 7'90 €/dia

- Guarderia mati: 1 h = 3 €     1/2 h = 2'50 €

 

La Comunitat Educativa del Centre us desitja un BON ESTIU!!!

Darrera actualització (dimecres, 25 de juny de 2014 10:54)
 
Ajuts Menjador 2014-15
Benvolguts/es,

Les famílies interessades ja podeu tramitar la convocatòria d’ajuts individuals de menjador per a alumnes de segon cicle d’ Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria pel curs 2014-15 comença el dia 29 de maig i finalitza el 18 de juny. El tràmit s’ha de fer  a l’Àrea d’ Educació de l’Ajuntament i cal demanar cita prèvia trucant al tel. 937954625.

                                                                                          La Direcció

 
Trobareu tota la informació al web de l’Ajuntament de Canet
http://www.canetdemar.cat

(Podeu descarregar-vos el model de sol·licitud (CCM1) i el model CCM· d'autorització de comprovació de dades)
 
SORTIDES I EXCURSIONS PRIMER TRIMESTRE curs 2014-2015
              Pendent d'actualització curs 2014-15
 
DIES FESTIUS, VACANCES I FESTES A L'ESCOLA CURS 2014-2015
Pendent d'actualització curs 2014-15
 
AICLE
Aprenentatge integrat de continguts i llengua estrangera.

Fa referència a l'educació plurilingüe.

A la nostra escola es porta a terme aquesta activitat, per afavorir l'aprenentatge de l'anglès, integrant-lo a una àrea d'aprenentatge curricular, en aquest cas Naturals.

Amb això es preten que els nens i nenes adquireixin fluidesa en l'expressió i comunicació verbal en aquesta llengua.

Aquest curs 2014-2015  Degut als bons resultats obtinguts, es consolida la continuació  de l'aicle.

Aquestes classes són impartides per la mestra especialista en llengües estrangeres.

En aquesta activitat, no es valora tant la part ortogràfica com l'assoliment de continguts propis de l'area d'aprenentatge i la comprensió i expressió de l'anglès.

Els més petits de l'escola P3, P4 i P5, gaudeixen d'un temps de conversa en anglès, amb l'especialista en llengües estrangeres, amb l'objectiu d'aconseguir, encara més qualitat en l'ensenyament, i una major competència en  llengua anglesa, en cursos superiors.
 
L'Educació ens converteix en allò que som
CURS 2014-2015

Sant Francesc Coll va fundar la nostra escola l'any 1863 conforme al carisma dominicà. A través de la seva tasca apostòlica, va intuir el valor i la transcendència de l'educació per a la formació de la persona, per al bé de les famílies i de la societat, i com a mitjà privilegiat d'evangelització.

En l'actualitat l'escola Sta. Rosa de Lima aixi com tots els centres que formen la FEDAC es defineixen com a escoles catòliques que participen de la missió apostòlica de l'Església d'acord amb l'esperit i la voluntat del Fundador de les Dominiques de l'Anunciata. Segons el carisma rebut i la trajectòria seguida per aquesta congregació, la seva opció preferencial s'orienta als més necessitats.

Fidel al desig de sant Francesc Coll, la FEDAC fa dels seus centres educatius lloc de promoció humana i d'evangelització, inserits en la realitat, on es dóna l'anunci de la Paraula, se celebra la fe, s'ajuda a la maduració personal i al compromís social.

La nostra escola té com objectiu general: AFAVORIR UNA EDUCACIÓ QUE AJUDI ELS ALUMNES A UNA FORMACIÓ INTEGRAL (INTEL•LECTUAL, AFECTIVA, SOCIAL, RELIGIOSA) I EL CAPACITI PER A SER UNA PERSONA RESPONSABLE, VERAÇ, QUE VALORI LA PERSONA, EL SEU ENTORN, I OBERTA A LA TRASCENDÈNCIA.                 TRETS DE LA NOSTRA ESCOLA

 

- Eduquem des d'una comunitat educativa que promou el respecte a la persona i la convivència fraterna amb senzillesa i proximitat, oberts a tothom, i acceptant la pluriculturalitat.

 

- Proposem un model d'educació integral i harmònica que afavoreixi el desenvolupament de les capacitats dels educands.


- Suscitem una actitud crítica, oberta, dialogant i responsable davant un món globalitzat, plurar i en canvi constant.

- Orientem les famílies en la seva missió de primers educadors dels fills, oferint-los formació i vies de participació.

- Oferim un servei educatiu des dels valors evangèlics i acompanyem l'alumne en el procés de maduració en la fe.

- Aprofundim en la veritat, la valoració de l'estudi i l'oració, i es promou la devoció i l'amor a Maria i a sant Frances Coll.

- Tenim cura que tot el procés educatiu i l'amien escolar estiguin impregnats d'evangeli.


                   LA NOSTRA MISSIÓ EDUCATIVA

Desenvolupar les capacitats físiques, intel·lectuals i morals dels educands, procurant fer créixer totes les facetes de la persona d’una manera harmònica.

Oferir una educació basada en valors, de manera que els alumnes en puguin establir la veritable jerarquia, la qual els ajudarà a mantenir-ne la identitat davant els reptes d’un món pluralista.

Formar els alumnes de manera que valorin més el ser que el saber o el tenir i que descobreixin la necessitat de posar llurs capacitats al servei dels altres, en una acció alliberadora i solidària.

Potenciar el desenvolupament de la conciència crítica, capaç de portar els educands a una actitud de reflexió davant la societat en canvi, a fi que, des d’aquesta actitud, puguin respondre creativament a les exigències del temps i dels grups humans.

Educar en la justícia i per la justícia i la pau, procurant crear actituds que capacitin per a col·locar-se críticament davant les diferents ideologies a fi de transformar la societat des dels valors de l’Evangeli.

Il.luminar des de la fe les realitats quotidianes i la cultura pròpia.

Valorar les persones :


Ningú no és perfecte, però tothom té dret a ser tractat amb respecte.

Descobrir les qualitats dels altres és positiu perquè desenvolupa en nosaltres la capacitat per veure el bo i també per gaudir amb les qualitats que els altres ens ofereixen.

En la relació amb els altres és necessari saber mirar i voler les seves coses bones, les seves qualitats, per a potenciar-les, i aceptar també els seus defectes.
 El    Col.legi FEDAC-Canet   ( Santa   Rosa   de   Lima )  

Impartim Educació Infantil  i Primària:
      .Educació Infantil  ( de 3 a 6 anys )
      .Educació Primària ( de 6 a 12 anys )
 Horari Escolar: Matí de 9h. a 13h.
                 Tarda de 15h a 17h.
 El Col.legi està equipat d'una aula d'ordinadors, per tal  de  posar  a  l'abast  de  tots els alumnes  les noves tecnologies.
Pissarres digitals en la majoria de les aules.
 Servei psicopedagògic.
 Seguiment individualitzat dins l'horari escolar.
 L'escola disposa a més de:
                      Servei de menjador
                      Guardería: 8 a 9h.
                      Activitats complementàries
                      Activitats extraescolars.

 
LA NOSTRA IDENTITAT

La nostra FEDAC, segons la voluntat de les seves fundadores, les Dominiques de l'Anunciata, té una finalitat formativa d'acord amb l'esperit evangèlic, la doctrina de l'Església catòlica i segons el seu carisma i ideari. Les Dominiques de l'Alunciata constitueixen en l'Església una congregació religiosa de vida apostòlica inclosa en l'Ordre de Predicadors.

Sant Francesc Coll va fundar aquesta Congregació conforme al carisma dominicà. A través de la seva tasca apostòlica, va intuir el valor i la transcendència de l'educació per a la formació de la persona, per al bé de les famílies i de la societat, i com a mitjà privilegiat d'evangelització.

Els centres de la FEDAC es defineixen com a escola catòlica que participa de la missió apostòlica de l'Església d'acord amb l'esperit i la voluntat del Fundador de les Dominiques de l'Anunciata. Segons el carisma rebut i la trajectòria seguida per aquesta congregació, la seva opció preferencial s'orienta als més necessitats.

Fidel al desig de sant Francesc Coll, la FEDAC fa dels seus centres educatius lloc de promoció humana i d'evangelització, inserits en la realitat, on es dóna l'anunci de la Paraula, se celebra la fe, s'ajuda a la maduració personal i al compromís social.


                 TRETS DE LA NOSTRA ESCOLA

* Eduquem des d'una comunitat educativa que promou el respecte a la persona i la convivència fraterna amb senzillesa i proximitat, oberts a tothom, i acceptant la pluriculturalitat.

* Proposem un model d'educació integral i harmònica que afavoreixi el desenvolupament de les capacitats dels educands.

* Suscitem una actitud crítica, oberta, dialogant i responsable davant un món globalitzat, plurar i en canvi constant.

* Orientem les famílies en la seva missió de primers educadors dels fills, oferint-los formació i vies de participació.

* Oferim un servei educatiu des dels valors evangèlics i acompanyem l'alumne en el procés de maduració en la fe.

* Aprofundim en la veritat, la valoració de l'estudi i l'oració, i es promou la devoció i l'amor a Maria i a sant Frances Coll.

* Tenim cura que tot el procés educatiu i l'amien escolar estiguin impregnats d'evangeli.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  FEDAC- Canet (Santa Rosa de Lima)
Àmbit:  Educatiu
Fundació:  07-09-1863
Adreça:  08360 Canet de Mar
Maresme
E-mail:  starosa
@canetdemar.lamalla.net
Telèfon:  937940790
Socis:  300
COL.LEGI SANTA ROSA DE LIMA FEDAC CANET
Autenticació