LES VEUS DEL MAR
http://www.lesveusdelmar.com
El febrer de l'any 1985, es forma el Grup d'Havaneres LES VEUS DEL MAR, que es composa de tres veus: Tenor, Baríton i Baix, acompanyats per Acordió i Contrabaix clàssic i recolzats per un equip de so.
A l'estiu del mateix any, van començar les actuacions del grup, aconseguint a l'any següent multiplicar les actuacions degut a la gran qualitat artística i sonora que s'oferia. En el dia d'avui, 19 anys després, el grup segueix aconseguint èxits a cada actuació que realitza, ja sigui a les capitals de província (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) o a les seves ciutats i infinitat de poblacions. Ha realitzat actuacions en els més importants casinos catalans com el de Peralada, Lloret de Mar, Sant Pere de Ribes, ..., i en mitjans de comunicació com TV3, Radio 4, i Radio Miramar. Invitat d'honor a la "Semana Musical de Guetxo" (Bilbao), va inaugurar el 1er. Festival d'Havaneres a Vinaròs (Castelló) i ha realitzat múltiples actuacions, més enllà de les nostres fronteres, a Andorra i França. Tenen en el seu haver el Premi a la millor interpretació del Festival d'Havaneres inèdites que se celebrà a la ciutat de Palamós (Girona), amb una de les havaneres composades pel seu director Joaquim Dotras Fors.
Actualment el grup segueix comptant igualment amb tres veus i s'ha subtituït el contrabaix per una baix acústic:

· Tenor: Xavier Amargant
· Contralt: Maria Dotras (guitarra)
· Baix: Joaquim Pujol
· Acordió: Xavier Criado
· Baix acústic: Xavier Vilà


Els seus treballs de gravació estan recollits en quatre cassettes, tres CD's i un recopilatori. En resum, tenim un grup que ha aconseguit, gràcies a la qualitat, tant de les seves veus com interpretativa, consolidar-se en l'espectacle de l'Havanera com un dels seus màxims exponents.

www.lesveusdelmar.com
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  Amics de l'havanera de Canet de Mar
Àmbit:  Cultural
Adreça:  Riera Buscarons, 61
08360 Canet de Mar
Maresme (Barcelona)
E-mail:  lesveusdelmar
@ya.com
Telèfon:  937941141-651541543-630125754
Les veus del mar
Autenticació