CARNAVAL 2010
BONES A TOTS I TOTES, PENSEU QUE AQUEST ANY 2010 EL CARNAVAL ES EL 13 DE FEBRER, QUE FALTA MOLT POQUET, D'AQUI 4 DIAS, NADAL, I D'AQUI 6,FEBRER, DONS A CORRER TOTS I A PREPARAR LES DISFRESES A VEURE SI AQUEST ANY PODEM FER UNA RUA MOLT GRAN.
 
PASSATGE DEL TERROR 2009
BONES A TOTS I TOTES, AQUEST ANY ESTEM SUPERCONTENTS EL PASSATGE HA SIGUT UNA VEGADA MES TOT UN EXIT, TOT I QUE NOMES HEM POGUT FER EL PASSATGE PETIT AL BOSC DE VIL.LA FLORA, HI HABÍA MOLTISSSIMA GENT.
   LAMENTEM PROFUNDAMENT QUE DESDE CULTURA NO ENS HAGIN DONAT ELS 300€ QUE ENS DONAVEN HABITUALMENT PER FER EL NOSTRE  PASSATGE GRAN, QUE COM  JA SABEU TOTS HI HA MOLTES MES SORPRESES I CAMBRES, SI PER NOMES 300€, SI CONTEM QUE SOM UNES 50 PERSONES MONTANT EL PASSATGE, DESDE LES 6 DEL MATÍ, I PLEGUEM SOBRE LES 3 DE LA ,MATINADA PER DESMONTAR.HO,  I QUE VISITEN EL NOSTRE PASSATGE ENTRE 600 I 700 PERSONES, REALMENT CREIEM QUE NO DONAR 300€ PER FER AQUESTA ACTIVITAT ES UNA MICA IL.LOGIC( JA QUE PER FER DEPEN QUINES ACTIVITATS O SOPARS, SI QUE N'HI HA), PERO BUENO NO PATIU QUE SI L'ANY QUE BÉ NO HI HAN DINERS DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT. JA INVENTAREM ALGO PER PODER FER UN'ALTRE VEGADA EL PASSATGE FINS I TOT MES GRAN, PER QUE VEURE LA CARA DE LA GENT QUE BÉ ANY DARRERA ANY, MOTIVA MOLTIIIIIIIIIIIISIM.
   MOLTA GRESCA A TOTS I TOTES, I FINS LA MARATÓ DE TV3.
 
MARATÓ DE TV3 2009
EL PROPER 13 DE DESSEMBRE ESTAREM A LA RIERA SAN DOMENECH FENT UN BINGO SOL.LIDARI PER LA MARATÓ DE TV3, US HI ESPEREM O TOTS I TOTES, SERÁ UN BINGO AMB MOLTA GRESCA, NO HI FALTEU.........
   FINS AVIAT.
 
GRESCA.COM A PORTAVENTURA
UN ANY MES LA GENT DE GRESCA.COM HA ANAT A PORTAVENTURA, I COM SEMPRE S'HA FET NOTAR, EL NOSTRE GRUP VA FER GIRAR A MES DE UN JA QUE AL SER TANTA COLLA IGUAL I FENT CONYA, ES FA NOTAR, ALLA ON  ANEM L'EMBOLIQUEM.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  GRESCA.COM
Àmbit:  Social
Adreça:  C/SALVADOR ESPRIU , 10
08360 CANET DE MAR (BARCELONA )
ESP
E-mail:  gresca.com
@hotmail.com
Telèfon:  93.794.29.64
Fax:  93.795.65.20
FOTOS PASSATGE DEL TERROR
(FOTOS PASSATGE)gent fantastica de Llagostera amb ganes de participar en tot el que sigui festa i grans carnavaleros
Autenticació