Què pretenem
Volem mostrar-vos com la petita complicitat de qualsevol persona és un gran ajut per solucionar els problemes de subsistència de molta gent, i animar-vos a encarrilar i aunar els nostres esforços per fer realitat els petits grans somnis de tantes persones com ens sigui possible.
 
Qui som?
Som una entitat que vol aportar un granet més de sorra al compromís que implica formar part de la humanitat.

Al marge dels governs i de qualsevol interès polític, milers de persones, la major part dels quals formen part de l’anonimat, estan dedicant les seves vides a demostrar que l’eradicació de la pobresa és possible i que la utopia esdevé realitat davant del compromís ferm i constant.

Així doncs, hem decidit posar-nos també a la feina:

- Intentem difondre la solidaritat i la interculturalitat mitjançant diverses activitats.

- Destinem el 100% dels recursos recaptats a subvencionar projectes d'ajut humanitari o de desenvolupament sostenible en els que es pugui garantir que la totalitat dels recursos enviats van destinats, única i exclusivament, a les persones beneficiàries del projecte.

 
Com participar-hi?
Tot just estem començant, però volem seguir endavant i participar de nous projectes allà on les nostres possibilitats i recursos puguin fer un bon servei.

Ens agradaria que tu també formessis part de GEA XXI: aportant idees, participant de les activitats que realitzem o fent-te soci. Amb el teu inestimable recolzament contribuiràs a fer realitat un munt d’il•lusions.

Hi ha molta tasca per fer, no ens l'acabarem pas, tot i així, la poca que podem fer la fem perquè ens ve de gust i ens fa sentir més vius en una societat que cada dia que passa tendeix més a oblidar-se dels altres.

Com ho veus?
Anima’t! Posa't en contacte amb nosaltres!
Veuràs com val la pena.

Riera Buscarons, 67
08360 Canet de Mar
Telèfon: 93 794 33 25
a/e: gea_xxi@yahoo.es

 
Que hem aconseguit fins ara?
Gràcies a la col•laboració i participació de molts de vosaltres, a hores d’ara ja s’ha aconseguit crear tres fons d’estabilitat social per a tres aldees de la classe social més marginada i pobre de la província d’Anantapur, al sud de l’Índia. Gràcies a la tasca humanitària que la Fundació Vicenç Ferrer està realitzant i als interessos que proporcionen els fons creats, els 269 habitants de Potlamarri, els 93 de Badrampalli i els 185 de Venkatapuram:

- tindran garantida l’educació
- podran fer front a les adversitats i donar continuïtat als seus projectes de desenvolupament
- no hauran d’emigrar
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  GEA XXI
Àmbit:  Social
Adreça:  Riera Buscarons, 67
Canet de Mar
E-mail:  gea_xxi
@yahoo.es
Telèfon:  93 7943325
Web de GEA XXI
Autenticació