LA PENYA ES QUEDA SEN-SE LOCAL SOCIAL
La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar:
Informa:
Que a partir del 16 de gener del 2011, ens hem quedat sen-se local social.
El local social que teníem, que era el "Bar la Plaça", amb sito, C/.Plza. 11 de setembre de Canet de Mar.
Ens ha comunicat, que no tornarà a posar cap partit de l'Espanyol al seu local, motius aliens a la Penya, motius?... els seus.
Jo, com a President de la Penya, no puc fer res ... ell, com a propietari del seu establiment és lliure de fer el que cregui més oportú per al seu negoci, des de la Penya, només donar les gràcies al "Bar la Plaça", per aquest temps que ha estat amb nosaltres i ens ha ofert els seus serveis ... i dir, que la Penya mai es donarà per vençuda i tornarem a trobar un local que ens vulguin ... mai ens rendirem!!!
LA FORÇA D'UN SENTIMENT!!!!
 
PREMI A LA LOTERIA DE NADAL
La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar ha repartit 6.600 euros en premis en la Loteria de Nadal amb la participació del número 25810... amb la terminació del primer premi i a més a més premiat tot el número amb la pedrea. La Penya dona les seves felicitacions a tots als agraciats.
 
NOU LOCAL DE LA PENYA
Hola a tots els espanyolistes. La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar, té el plaer d'informar de la disposició del nou local de la penya, per veure tots els partits del nostre estimat Espanyol a partir del mes de novembre del 2010.
El nou local és el Bar la Plaça (situat a la C/. Plza. 11 de Setembre, de Canet de Mar). Us esperem a tots els espanyolistes per gaudi tots junts dels partits. "La Força d'un Sentiment"
 
PARTICIPACIÓ A TELEVISIÓ
El passat 4 de novembre del 2010, la nostra entitat representada pel seu President, Óscar García Rodríguez i el soci, Carlos Simon Molina, van participar en el programa "De Primera" del canal Maresme Comarcal  (M1tv i M2tv).
En el debat van esta presents, a part de la nostra entitat, dos representants de la Penya Barcelonista d'Arenys de Munt i el nostra amic i periodista esportiu de Radio Canet, Dani Grao.
 
LOTERIA DE NADAL
La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar... Disposa de lotería de Nadal, tant paperetes com decims, El número és el 25.810. Per als interessats poden passar per diferents punts de Canet... (Bar la Plaça, Estanc Magda i Fills, Llegums Montse... o dirigir-se directament a la Penya)
 
OFRENA FLORAL EN EL DÍA DE LA DIADA DE CATALUNYA
El passat 11 de setembre del 2010, la nostra entitat encapçalada pel seu President, Óscar García Rodríguez i acompanyat per la Secretària, Laura Monsonis, realitzo la corresponent ofrena floral, a la plaça 11 de setembre de Canet de Mar, en el día de la díada de Catalunya, com és habitual des de la reactivació de la penya l'any 2005.
 
ÈXIT A LA VIII MOSTRA D'ENTITATS
El passat cap de setmana 24 i 25 d'abril del 2010, es va celebrar a Canet de Mar, la VIII Mostra d'Entitats, on la Penya Blanc i Blava de Canet de Mar, va participa amb un Stand, on es va fer Espanyolisme 100%.
La Penya va aconseguir vuit socis nous i així poder continuar creixent i poder fer una Penya gran, com es mereixen tots els periquitos Canetenses.
El diumenge 25, van compta de 18:00.h a 20:00.h, al Stand de la Penya amb la presència del nostre jugador i Canetense a la vegada, el Sr. Jordi Amat, que va estar signant autògrafs i repartint salutacions a tots els que es van acostar al Stand de la Penya.
També van compta amb la presència del President de la Federació Catalana de Penyas del R.C.D. Espanyol, el Sr. Alberto Ariza.
La Mostra va ser tot un èxit, tant d'afluència de públic al nostre Stand, com d'organització per part dels responsables de la Junta Directiva de la Penya.
 
BONES FESTES DE NADAL
La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar, us desitja a tots els canetencs i canetenques, unes "BONES FESTES DE NADAL" i un "FELIÇ I PRÒSPER ANY 2010".
.
 
III TORNEIG DE FUTBOL 3X3
Celebrat el torneig de futbol 3x3 de la PBB Canet de Mar.

La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar va organitzar el passat cap de setmana del 11 i 12 d'octubre del 2009, el seu 3ª edició del Torneig de Futbol 3x3.

Aquest any s'ha realitzat en les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports de la localitat, on el torneig va contar amb la presència de 23 equips (115 jugadors) repartits entre les categories de Benjamí, Alevín, Infantil i Sènior.

La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar, contava amb un equip en cada categoria, dels quals tots els equips llevat de la categoria de Alevín, van estar en les seves respectives finals.

També es va rendir un petit homenatge en memòria al nostre jugador i gran capità, mort el passat mes d'agost, Dani Jarque, realitzant un minut de silenci a l'inici del primer partit de les diferents categories que disputava un equip representant de la penya, asi com també es va porta a terme un acte en memòria al nostre jugador al començament de la final de la categoria de Sènior, dipositant un ram de flors al costat d'una bandera del Espanyol, alhora que es guardava un respectuós minut de silenci acompanyat amb la cançó "el cant dels ocells", aquest acte va ser realitzat per l'equip de la penya de la categoria Benjamin.

En el lliurament de trofeus es conto amb la presència del Regidor d'Esports de Canet de Mar, Sr. Antoni Isarn, i el president i vicepresident de la FCPE, Sr. Alberto Ariza i Sr. Alfred Puig, respectivament.

L'anècdota més bonica es va produir quan van recollir el trofeu els nens de l'equip de la penya de la categoria Benjamí (segons classificats) i l'hi van lliurar al president de la FCPE, Sr. Alberto Ariza, perquè l'hi fes arribar a la filla de Dani Jarque, Martina, en el seu record i en el seu honor.

El torneig va tenir un èxit total i tant els jugadors com el públic que va assistir van tenir un comportament exemplar durant els dos dies que va durar el torneig.
 
REESTRUCTURACIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA
Escut de la Penya, des de la seva reactivació (23-01-2005)
La Penya Blanc i Blava de Canet de Mar, va ser reactivada el 23 de gener del 2005, amb una assemblea extraordinaria celebrada en el Restaurant "La Trinca" de Canet de Mar, pel Sr. Óscar García Rodríguez, actual President de la mateixa, després d'haver passat per dues etapes diferents des de la seva fundació, l'ultima en l'any 1993, on va ser donada de baixa completament.

Des de la seva reactivació la Penya ha estat formada per una Junta Directiva, encapçalada pel Sr. Óscar García Rodríguez, com President; el Sr. Paco Pubill Ferrer, com Vice-President i el Sr. Marc Renau Canals, com Secretari-Tresorer, els membres del qual van reactivar la Penya, donant-la d'alta en la Generalitat de Catalunya, (amb els seus corresponents estatuts), en l'Ajuntament de Canet de Mar, en la Federació Catalana de Penyas de l'Espanyol i en l'Agència Tributària com entitat sense ànim de lucre.

La Penya, a càrrec d'aquesta directiva ha assolit diversos èxits com l'organització d'un torneig de futbol 3x3 realitzat en camp de gespa artificial, (del qual es van realitzar dues edicions, l'any 2006 i 2007) aquest torneig ha passat a ser l'esdeveniment pioner de la Penya.
També es destaca la participació en dues edicions de la fira d'entitats dintre de la localitat, (l'any 2006 i 2007), amb una acceptable i aprovada presència de públic al stand de la Penya.
També destaca el viatge-desplaçament que va organitzar la Penya per la final de Copa del Rei de l'any 2006 a Madrid, (Estadi Santiago Bernabeu), on es van enfrontar el R.C.D. Espanyol i Saragossa, en aquesta final que es va guanyar amb un contundent resultat de 4-1, aquest desplaçament va ser tot un èxit per a la Penya, amb un autocar ple amb 70 persones que van gaudir de valent amb el viatge i amb el partit.
La Penya va arribar a tenir 62 socis.
La Penya va disposar d'un local, cedit per l'Ajuntament de la localitat, durant els anys 2006-2007, però per diversos motius la Penya es va veure obligada a deixar el local.

La Penya a principis de l'any 2008, passà a quedar-se en un punt mort i de reflexió, a causa de la poca predisposició de la majoria dels seus socis que es van desinteresar de la mateixa i fins i tot van deixar d'abonar les quotes de soci, després de fer diverses crides als socis mitjançant assemblees i mitjançant cartes per correu i no tenir cap resposta, la Junta Directiva pren la decisió de deixar la Penya en un punt mort i prendre's un temps de reflexió, (de la qual, la Penya ha estat en aquest procés durant un any i mig), però sense deixar d'estar al corrent de pagament amb la FCPE i sense deixar d'estar correctament legalitzada i al dia amb tots els organismes que li corresponen.

Passat aquest temps de punt mort i de reflexió, el Sr. Òscar García Rodríguez, President de la Penya i reactivador de la mateixa, després de treballar a fons durant aquest període de reflexió per a trobar persones que li seguissin en aquesta aventura i que volguessin reforçar la Junta Directiva de la Penya, tornà a la càrrega i ho fa amb moltes il•lusions i amb ganes de fer grans coses, amb una moral molt elevada i amb una Junta Directiva reestructurada, amb una gran participació i amb ganes de donar-ho tot per a poder arribar a tots els objectius marcats per la mateixa.

La Junta Directiva de la Penya Blanc i Blava de Canet de Mar a data de desembre del 2009, queda formada de la següent manera:
 
President: Óscar García Rodríguez
Vice-President: Marc Renau Canals
Secretària: Laura Monsonis Guallar
Tresorer: Jesus Marin Hernandez
Vocal: Roser Montalt Clopes
Vocal: Silvia Pelaez Verdura.

D'aquesta manera amb aquesta reestructuració de la Junta Directiva, la Penya vol donar un gran salt dins de l´Espanyolisme, ja està treballant de valent i ja ha aconseguit nous socis que s'uneixen als socis que mai li van donar l'esquena.

La Penya ha tornat a reactivar el torneig de futbol 3x3 que va estar un any sense celebrar-se, aquesta III edició del torneig es va celebrar el passat mes d'octubre del 2009, en les instal•lacions del Pabelló Municipal d'Esports de Canet de Mar i va servir per a dedicar-li un petit homenatge al nostre estimat gran Capitá i jugador, Dani Jarque, mort en el mes d'agost del 2009.

La Penya també torna a reactivar la seva presència en la Fira d’ entitats de Canet de Mar amb un Stand, (per a aquest any entrant 2010, ja está confirmada i garantida la presència).

També es realitzaran els habituals sopars d'aniversari de la Penya, com es van organitzar en el 1er i 2º aniversari, on va ser tot un éxit de participació i fins i tot van contar amb la presencia de directius del R.C.D. Espanyol i amb la presència de l'Alcalde i del Regidor d'esports de l'Ajuntament de Canet de Mar, en els dos aniversaris celebrats.

La Penya conta amb un local nou cedit per l'Ajuntament de Canet de Mar, s'espera que es pugui ignagurar dins els primers mesos de l'any entrant 2010.

La Penya també conta amb una pàgina pròpia en Internet, a través de Facebook, on es pot trobar tot relacionat amb la Penya, des de poder opinar sobre algun tema, visualitzar videos i fotos relacionades amb la Penya, assabentar-se dels esdeveniments de la Penya...etc...

La Penya té uns objectius marcats que espera i desitja es puguin complir i així fer d'aquesta Penya, una Penya gran i amb solera.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  Penya Blanc i Blava de Canet de Mar
Àmbit:  Social
Fundació:  23-01-2005
Adreça:  Montnegre, 21, 3º B
08360 Canet de Mar
Barcelona
E-mail:  penyablanciblava_canetdemar
@hotmail.es
Telèfon:  620 015 875 - 93 795 62 87
Socis:  50
Quota:  20.€ (anuals)
Óscar García Rodríguez President
Marc Renau Canals Vice-President
Laura Monsonis Guallar Secretària
Jesus Marin Hernandez Tresorer
Roser Montalt Clopes Vocal
Silvia Pelaez Verdura Vocal
Autenticació