BENVINGUTS AL WEB OFICIAL DEL 9 DE LA CLASSE
veniu a gaudir amb la nostra música!
Has sentit a parlar del Maresme lliure i tropical?

El 9 de la Classe és un grup musical, amb la majoria dels seus components residents a Canet. Formats al setembre del 2001 no hem parat de composar els nostres propis temes i caracteritzant els directes amb molta il·lusió i ganes de festa. Després de la marxa d'alguns dels seus membres inicials, actualment el grup està consolidat i ha adquirit la maduresa musical necessària per continuar endavant.
Per qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb nosaltres!

ANY SABÀTIC

El 9 de la Classe s'ha pres uns quants mesos de pausa de directes amb l'objectiu de replantejar la sonoritat i els horitzons del grup. A porta tancada hem estat assajant i enregistrant els nous temes del grup que sorprendran pel gir que suposa a la trajectòria que portàvem fins ara. Ho podreu comprovar amb el disc que apareixerà properament. De moment, i com a tastet, podeu escoltar alguns dels nous temes a Ràdio Canet.
 
LA REVOLUCIÓ ÉS A PUNT DE COMENÇAR...
Obriu els ulls i pareu bé l'orella... Memoritzeu aquest nom i estigueu atents a tot el que l'envolti. La Belle de Nuit ja és aquí...
 
A PUNT PER AL NOU SO DEL 9 DE LA CLASSE?
En breu apareixerà al mercat el nou treball del grup. Una recopilació dels millors temes de la banda amb un so totalment inesperat que, de ben segur, sorprendrà als seguidors del 9 de la Classe. Amics, oblideu aquells nois que portaven ulleres de pasta i pantalons amb tirants que feien pop-rock. Amb la maduresa musical adquirida amb el pas dels anys i amb la producció de Manel Rovira, deixeu pas al nou so del 9 de la Classe!! Els nous directes arribaran ben aviat!
 
El 9 de la Classe reapareix a la revista Enderrock
Doncs sí! Si adquiriu l'exemplar del mes de maig de la revista Enderrock us regalaran un doble compacte on apareix el nostre tema "Sense Paraules". Aquest CD forma part del concurs Esclat'05 on el grup que resulti guanyador actuarà al festival Rebrot, entre d'altres. Les votacions es fan per internet, així que ja ho sabeu: voteu-nos a través de l'adreça www.maulets.org!!!
 
Ara toca sortir a la tele!
Després de sonar per les emissores de Ràdio, el que li calia a la banda era fer el salt al format televisiu. I sembla que per fi ho hem aconseguit. Actualment podeu gaudir d'un reportatge sobre el grup que Televisió de Catalunya ha enregistrat en motiu del concurs de grups Sona 9, del qual en formem part. El reportatge, realitzat a l'interior d'una aula de l'institut de Canet, s'emet periòdicament a través del K3/33 dins dels espais del 3xl.net. Esperem que us divertiu força!
 
El 9 de la Classe apareix al Rock&Clàssic
Alguns dels membres del grup hem estat recentment entrevistats per la gent del suplement musical Rock&Clàssic que apareix cada dimecres dins el diari Avui. El periodista que ens va entrevistar es va interessar pels nostres inicis i ens va preguntar si ens definim d'alguna manera en concret. Per saber quin resultat final té només cal que aneu a les hemeroteques, consulteu l'edició del 5 de maig i ens busqueu a la secció "l'às a la màniga".
 
La segona maqueta del grup
il·lustració: J. Casas
Ja tenim enllestida la nova maqueta!! La voleu escoltar?Doncs contacteu amb algun component del grup perquè us la faciliti! Hi trobareu el nou èxit del grup "No Marxis" i la nova versió del Sense Paraules, a més de quatre temes més que no us decebran. La podeu adquirir als concerts, enviant-nos un correu electrònic o bé trucant-nos. A què esteu esperant? Descobriu la nova sonoritat del 9 de la Classe! Mentrestant, aquí us avancem quin aspecte té la portada. Així la podreu identificar ràpidament als top manta!
 
Foto per la posteritat!
Foto: M.Rosa Martínez
Això de promocionar una maqueta té aquestes coses. Et demanen fotos, autògrafs (o no), i perquè el món pugui compartir aquests instants amb nosaltres aquí us deixem una bonica foto promocional del grup.
 
El 9 de la Classe i els SAPO? ...seeeee!!!
FOTO: M. Rosa Martínez
El dijous 15 de gener els SAPO van venir al Clap de Mataró i alguns dels membres del 9 de la Classe els vam anar a veure. De fet, vam conèixer personalment els SAPO després del concert que van fer l'any passat en aquesta mateixa sala. Després d'aquella actuació en Marc i en Gerard van trobar-se per casualitat amb en Gabri, cantant dels SAPO, i van fer petar la xerrada durant una bona estona. Aquest bon ambient es va repetir de nou quan en Gabri ens va venir a saludar abans del concert d'aquesta setmana. D'aquesta manera va tornar a quedar demostrat el bon rotllo entre els membres d'aquestes dues bandes del panorama català. Per cert, el concert dels Sapo va ser bestialment genial. Vatua!, aquests nois van per bon camí!!

Al final de la gran actuació que van fer ens vam fer una foto tots junts. És la que acompanya aquest text i apareixem en aquest ordre (d'esquerra a dreta):
Lluís Riera (baixista dels Sapo i que quasi no surt!), Gerard Cabrera (cantant del 9), Gabriel Díaz (cantant dels Sapo), Marc Vidal (guitarra del 9), Jordi Busquets (guitarra dels Sapo), Xavier Camp (bateria dels Sapo), Siscu Cerezo (guitarra del 9) i Quim Planas (guitarra de She'n'Us).
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  El 9 de la Classe
Àmbit:  Cultural
Fundació:  11-09-2001
Adreça:  Canet de Mar
El Maresme (Catalunya)
E-mail:  el9delaclasse
@yahoo.es
Telèfon:  687.92.08.86 / 635.41.37.20
Gerard cantant
Jairo guitarra
Albert bateria
Siscu guitarra solista
Andreu baix, veus
FÒRUM
Deixa un missatge al nostre fòrum!
RockCatalà.com
tota l'actualitat de la música en català
Música en Català
la web d'en Jordi Sugranyes
No Badis!!!
el millor funky en català
Autenticació