Qui som?
Educant en positiu neix del fruit de l'afecte i respecte cap als animals. Si bé és cert que el començament va ser un cúmul de circumstàncies i casualitats fins que comencem aquesta il·lusió.

El primer pas va ser adoptar a una negreta anomenada Lala, la culpable d'introduir-me en aquest món, en aquell moment desconegut pel meu, fa ja gairebé 7 anys. Per ajudar al meu recentment adoptada companya em vaig haver de xopar de cursos, seminaris, xerrades, quedades i un sense fi de coses més, perquè aquestes pors que ambdues teníem poguéssim anar superant-los.

El corrent ens va portar fa uns anys a Canet de Mar (Barcelona) on va començar tota aquesta marxa al costat de Judith, l'altra meitat d'Educant en positiu, voluntària en protectores des de fa anys, incansable col·laboradora amb diferents entitats, és sens dubte el motor d'arrencada d'aquest projecte i Maya, la seva mestissa, la inseparable germana de Lala.

Actualment treballem en tota la zona de Barcelona i principalment del Maresme, no obstant això en col·laborar amb diferents entitats ens anem movent a diferents punts realitzant al costat d'ells cursos, sortides, seminaris… etc.

En tot aquest temps hem de donar les gràcies a tots els que us heu unit a nosaltres un gran família on tots tenim el mateix final:

El benestar dels animals
 
Que oferim?
Dins dels nostres serveis de *Educacion Canina podeu trobar els següents entre uns altres:

– Educació canina a domicili, treballem sempre en l'entorn habitual del gos i amb els propietaris, transmetent els coneixements i eines necessàries per seguir un treball quan nosaltres ja no estiguem

– Pack d'obediència bàsica, cada gos és un món i com tal cadascun aprèn al seu ritme, per això oferim aquest sistema de pack tancat, sense limiti de sessions.

– Tractament de fòbies, pors, ansietat per separació, estrès... etc, tot problema té una solució, i després de detectar com és l'origen del mateix comencem el tractament concorde per a la seva recuperació

– Modificació de conductes inadequades: Les conductes apreses es poden modificar, no et preocupis, t'ensenyem com donar un gir de 360º a aquesta conducta indesitjada que té el teu company

– Aprenem a passejar sense estirar: El moment del passeig és una desesperació constant per a tu? Us ensenyarem a tu i al teu company la millor manera de passejar tranquil·lament i sense estirades

– Educació primerenca (Cadells): Tot el que aprenguin de cadells marqués el caràcter del teu futur company Dubtes? Consells? Te'ls donem!

– Grup “Puppies school” (Socialització de cadells): La importància d'una bona socialització, grup reduït de cadells per començar-la amb introducció de gos adult equilibrat

– Excursions i passejos de socialització: De manera mensual ens anem de jornada de socialització ( Para més informació en el nostre Facebook)

– Formacions (cursos, tallers, seminaris): Diferents cursos i tallers destinats a una millor convivència i enteniment amb el teu company

– Col·laboració amb associacions i protectores: Assessorament en adopcions, pautes per a nous propietaris, cases d'acolliments… etc.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  Associació Educando en positivo
Àmbit:  Educatiu
Adreça:  08360 Canet de Mar
E-mail:  info
@educandoenpositivo.es
Telèfon:  644 257 467
Rebeca Sáez Educadora canina en positivo
Judith Olloqui Educadora canina en positivo
Educació canina a Canet de Mar
Facebook oficial
Autenticació