Plaça 11 de setembre s/n. Horari: dijous de 18 a 20 h.
L'AV 11 de setembre va néixer l'any 1995 amb la intenció de fer d'aglutinadora de les necessitats dels veïns del nostre barri.
 
Comença la Festa Major Petita amb el torneig de futbol 3 x 3

L'AV 11 de setembre quan va néixer es va proposar, entre dels seus objectius, potenciar la Festa Major Petita i ampliar-la amb la festivitat de l'11 de setembre. Deu anys després aquesta festa és cada cop més important i moltes entitats ja intervenen en els actes.
Abans d'iniciar-se les festes es farà el X torneig de futbol 3 x 3 a la plaça 11 de setembre el proper dissabte 27 d'agost durant tot el dia.
El torneig es farà al centre de la plaça dins d'un camp de futbol tancat de dimensions reduïdes i on participaran nens de 4 a 11 anys dins de les categories de petits, prebenjamins , benjamins i alevins.
Els trofeus del torneig, que són cedit per l'àrea d'esports de l'ajuntament, es donaran el proper dissabte 10 de setembre a 2/4 d'11 dins de la XI Pollastrada popular que organitza la mateixa associació i que comptarà amb l'actuació de l'orquestra Litoral.
 
L’ASSOCIACIONISME: Ara cal sumar esforços
Durant aquests darrers anys hem vist com l’associacionisme a Canet ha crescut d’una manera espectacular. Han sorgit moltes entitats noves , amb ganes de donar vida al poble, que dins dels seus objectius han organitzat activitats : l’ACPO (Plataforma Odèon), el CEC (Centre d’Estudis Canetencs), Sàlvia, Cercle Artístic, Artenac, Fot-li Castanya,  ACAI, ADAK , GEA XXI, Club de billar, Consell de Joves,....
Aquest llistat gairebé interminable demostra que la nostra societat civil està disposada a oferir part del seu temps lliure per millorar la nostra vil·la. Crec, però, que ara és el moment de sumar esforços, de posar-nos d’acord tots i organitzar activitats conjuntes per crear una xarxa d’associacionisme que no malmeti tanta dedicació i que cremi els seus organitzadors. Des de l’AV. 11 de setembre volem fer una crida per ampliar la cooperació entre les entitats i estimular així la coneixença entre elles.
Gràcies a l’esforç de la regidoria de Cultura , mitjançant el Consell municipal de cultura, podem parlar aquestes noves propostes . L’any passat ja es va fer una Fira d’Entitats conjunta , ara cal programar activitats que permetin sumar la dedicació de tants canetencs.
Des d’aquestes pàgines l’AV. 11 de setembre vol oferir a totes les entitats el seu suport i col·laboració per potenciar actes oberts i participatius al nostre barri. Possiblement aquest tema s’haurà de discutir des del Consell Municipal i donar sortida a la gran quantitat d’actes que es fan i que cal reorganitzar encara més.
 
MANIFEST EN CONTRA LA GUERRA

L´A. V. 11 de setembre s´afegeix als actes que es van desenvolupant per tot el món en contra la guerra. I  diu

NO A LA GUERRA     perquè representa una brutal agressió vers els ciutadans i ciutadanes d´un país.
NO A LA GUERRA    perquè la gent del poble té tot a perdre i res a guanyar.
NO A LA GUERRA   perquè és el més clar exponent de la violència legalitzada, fomentant valors negatius per a la convivència humana ,tant l´actual com la de les generacions venideres..
NO A LA GUERRA  perquè porta destrucció, malalties , mort , gana , angoixa , desesperació orfes , mutilats....... destruïnt  en uns segons el que generacions senceres han anant edificant.

PER TOT AIXÒ i  molt més

Creiem que els ciutadans i ciutadanes hem de fer sentir la nostra veu , que es fa forta i clara quan estem tots junts.
I participar en la manifestació que tindrà lloc demà a les cinc de la tarda a Barcelona.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  A.V. 11 de setembre
Àmbit:  Social
Fundació:  11-09-1995
Adreça:  Plaça 11 de setembre s/n
08360 Canet de Mar
Maresme
E-mail:  av11s
@canet.vilaweb.com
Telèfon:  937940508
Socis:  486
Quota:  9 euros/any
Emili Royo Susin President
M.Teresa Sillué i Aragonès Tesorera
Lluís Llovet i Bayer Secretari
Jaume Turbau Vocal
Carme Ventura Vocal
Toni Paternostre Vocal
VILAWEB.CANET
El diari electrònic de Canet
Autenticació