PRESENTACIÓ DE LA NOSTRA AMPA
http://www.turodeldrac.cat
L'AMPA CEIP Turó del Drac és l'associació de mares i pares que s’ha constituït en la nostra nova escola de Canet de Mar, el CEIP Turó del Drac. El CEIP Turó del Drac entra totalment en funcionament el curs 2008-2009, però el curs 2007-2008 va començat la seva activitat amb el cicle d'Educació Infantil.

 
QUÈ FEM A L'AMPA?
Maqueta del que serà la futura escola Turó del Drac
Com a associació de mares i pares, l’AMPA Turó del Drac vol treballar per aconseguir una qualitat d'ensenyament a través dels seus serveis i la col.laboració entre la direcció i el consell escolar, fent de pont entre mares i pares i l'escola. L´AMPA pot oferir els seveis més adequats a les circumstàncies i a les necessitats de cada moment. A tall orientatiu, alguns dels seveis més freqüents que ofereix un AMPA són: la distribució de llibres de text,  els seveis d´horari flexible al matí o a la tarda, les activitats extraescolars...

Durant aquest nou curs, i des del gener d'aquest any, la nova AMPA CEIP Turó del Drac ofereix als petits alumnes de la nostra escola dues activitats extraescolars com són expressió plàstica musical i anglès... Esperem poder ofertar més activitats extraescolars per a l'any vinent. Si voleu informar-vos del funcionament d'aquestes activitats, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de la bústia de l'escola, el nostre mail o el  nostre foro (us els detallem més abaix).
 
LA PARTICIPACIÓ DE L'AMPA
El drac de la nova escola, pintat pels nens!
Una altra tasca important de l'AMPA és la participació en  festes, activitats i actes promoguts per l'escola.
La nostra "estrena" en aquest sentit va ser la Jornada de portes obertes del dia 7 de setembre de 2007, quan l'escola es va presentar als pares dels alumnes i l’AMPA va voler estar present  i donar la benvinguda als nostres nens:   va  promocionar la samarreta de la nova escola (ep! ja tenim samarreta!) i va fer que els nous alumnes pintessin  en un gran mural el que és ara el drac-mascota de la nova escola.

Al llarg del curs, l'AMPA CEIP TURÓ DEL DRAC ha participat en les festes escolars de la Castanyada, la festa de Nadal i en el Carnestoltes. Ens agrada sentir-nos part de l'escola i estar present en aquestes esdeveniments importants.

Actualment, l'AMPA CEIP TURÓ DEL DRAC participarà en la propera Fira d'Entitats que tindrà lloc en el nostre municipi els dies 19 i 20 d'abril de 2008. A totes les famílies, us convidem a visitar el nostre estand, ens trobareu els dia 19 d'abril per la tarda  i el 20 durant tot el dia al carrer Castañer.
Tornem a recordar-vos que a l'estand podreu comprar les samarretes de l'AMPA i hi haurà petites activitats pels nens (sempre sota la vigilància d'acompanyants adults).  
 
 
CONTACTA AMB L'AMPA
A la nostra pàgina web us informem detalladament del funcionament de la nova escola i la nova AMPA:


www.turodeldrac.cat


També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i expressar les vostres opinions, suggeriments i idees. Ens trobareu a l’adreça:


Grups de debat de l'escola


Pàgina del facebook


 i a l'adreça de correu electrònic:


ampa@turodeldrac.catConvidem totes les famílies a participar d'aquest nou projecte que és la nostra nova escola, i a col·laborar a través de l'organització d'una AMPA ben activa i dinàmica.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  AMPA CEIP TURÓ DEL DRAC
Àmbit:  Educatiu
Fundació:  28-05-2007
Adreça:  Ronda Ferrer Canet, s/n
08360 CANET DE MAR
Maresme
E-mail:  ampa
@turodeldrac.cat
Telèfon:  93 794 38 79
Socis:  180
Quota:  35 € família/any
Web AMPA CEIP Turó del Drac
Pàgina web de l'Ampa
Bloc de l'AMPA CEIP Turó del Drac
Canal de notícies de l'AMPA
Grups de debat de l'escola
Participa als grups de debat per dir la teva opinió, donar suport o fer el teu suggeriment
Pàgina al Facebook
Autenticació