QUI SOM??
Es tracta d’una associació, sense ànim de lucre, amb seu a Canet de Mar (Barcelona), formada per ciutadans i professionals sensibilitzats amb aturades cardio respiratòries i la reanimació cardiopulmonar.
 
QUE FEM??
Aquesta associació pretén sensibilitzar, formar i acreditar al vostre col•lectiu en les maniobres de ressucitació cardiopulmonar i saber utilitzar correctament un desfibril•lador extern, mitjançant el major nombre titulats en SVB-DEA. Per  poder fer aquesta tasca tant important, és molt important que la gent del carrer i els serveis públics ( policies municipals, zeladors de pavellons...) sàpiguen actuar davant una parada cardio respiratòria.
 
COM HO FEM??
Per dur a terme aquest projecte l’ACP ofereix durant  tot l’any  “El curs i Xerrades de  Suport Vital Bàsic - DEA (Desfibril•lador Extern Automàtic) per a Personal No Mèdic”.
Els nostres cursos estan degudament acreditats per la Generalitat de Catalunya i CCR ( Consell Català de Ressucitació ), seguint el  DECRET 151/2012, pel qual  s’estableixen els requisits per l’ús de desfibril•ladors externs fora de l’àmbit sanitari,  ja que som un centre acreditat i comptem amb instructors també acreditats.
 
12/06/2015 Curs SVB-DEA Vallromanes
Avui seguim amb la formació en SVB+DEA a Vallromanes, amb el nou equip de formació, la Basi Sánchez, al capdavant i el nostre instructor en practiques en Sergi Cuenca Mumbru. Per que far als alumnes, con sempre, s´han entregat al 100% i tots estan aprovats, felicitats a tots.
 
06/06/2015 Basi Sánchez portara la nostra associació
El mestre i l'alumne sempre escoltan, desprès de quatre anys al seu costat, amb molta dedicacio i esforç, avui en Xavi Mumbrú li a donat les riendes de la nostra associacio a Catalunya. Moltes Felicitats Basi Sánchez, segur que estas preparada i ens portaras molt lluny.
 
05/06/2015 lliurament dels desfibril·ladors
Avui, dins de L´Ajuntament de Canet de Mar, s'ha fer el lliurament dels desfibril·ladors i diplomes de formació, als  membres dels equips directius dels centres educatius d´aquesta població. Els membres de la junta directiva i de l'equip de formadors de L'ACP, volem donar les gràcies a tots els que han fet possible aquest somni per tindre un poble més cardioprotegit.
 
28/05/2015 finalitzada la nostra formació a Canet de Mar
Avui em finalitzat la nostra formació a Canet de Mar per el projecte que està portant a terme l´Ajuntament d´aquesta localitat, en cardio protegir tots els centres educatius i esportius. Juntament amb els dos desfibril·ladors de la Policia Local, Canet comptarà amb un total de 15 aparells DEA.
Volem felicitar públicament al Ajuntament per aquesta gran iniciativa i agrair als nostres formadors Basi Sánchez, Xavi Mumbrú i el formador en practique,s Toni Calderó Cabezas per la feina que han portat a terme en la formació dels set cursos.
 
28/05/2015 Col.legi FEDAC
Avui em finalitzat el nostre setè curs de SVB-DEA al col·legi FEDAC, de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
25/5/2015 col.legi TURO DEL DRAC
Avui em finalitzat el nostre sisè curs de SVB-DEA a col·legi TURO DEL DRAC, de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
24/05/2014 Curs SVB-DEA a Canet de Mar
Encara i ser un dia d´eleccions municipals, seguim amb la formació a Canet de Mar, avui quatre persones més preparades per actuar en cas de una aturada cardio respiratòria. Felicitats a tots per el aprovat.
 
19/05/2015 Institut SEC Canet de Mar
Avui em finalitzat el nostre cinquè curs de SVB-DEA a l´Institut SEC de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
16/05/2015 Curs SVB-DEA Canet de Mar
Seguim amb la formació a Canet de Mar, avui cinc persones més preparades per actuar en cas de una aturada cardio respiratòria. Felicitats a tots per el aprovat.

 
14/5/2015 Col.legi YGLESIAS
Finalitzat el nostre quart curs al col.legi YGLESIAS de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
13/5/2015 llar d`Infants NINIS
Avui també hem finalitzat el nostre tercer curs de SVB-DEA al la llar d´infants NINIS de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
13/5/2015 llar d`Infants PALAUET
Avui hem finalitzat el nostre segon curs de SVB-DEA a la Llar d´infants EL PALAUET de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats, FELICITATS a tots.
 
28/4/2015 últim grup en SVB-DEA per els centres escolars
- Comuniquen que aquesta tarda em portat a terme  la formació del 2n i últim grup en SVB-DEA per els centres escolars i entitats esportives, les quals tindran instal•lat un DEA en breu. Moltes felicitats per la iniciativa i molta sort als candidats per la obtenció d´aquest títol.
- Comunicamos que esta tarde hemos continuado con la formación del 2º y último grupo en SVB+DEA para los centros escolares y entidades deportivas, las cuales tendrán instalado un DEA en breve. Muchas felicidades por la iniciativa y mucha suerte a los candidatos por la obtención del título.
 
24/4/2015 CEIP Misericordia
Avui hem finalitzat el nostre primer curs de SVB+DEA al CEIP Misericordia de Canet de Mar amb tots els alumnes aprovats. Moltes felicitats a tots
 
14/4/2015 1r grup en SVB-DEA per els centres escolars.
Després d´una gran feina de l ´Ajuntament de Canet de Mar i amb una gran il.lusió per part nostre, comuniquen que aquesta tarda em iniciat la formació del 1r grup en SVB-DEA per els centres escolars i entitats esportives, les quals tindran instal.lat un DEA en breu. Moltes felicitats per la iniciativa i molta sort als candidats per la obtenció d´aquest títol.
 
14/3/2015 1r Curs SVB+DEA temporada 2015
Avui em dut a terme un Curs de SVB+DEA a Canet de Mar, amb un total de 11 alumnes aprovats i preparats per poder fer un bon RCP i poder utilitzar un DEA en cas de disposar d´ell. El mes fantàstic a sigut veure con fan les maniobres a ritme de musica.
 
19/2/2015 Reconeixement Sanitari.
Ara si que ja tenim la acreditació definitiva i volem agrair a les tres persones que ens han ajudat a portar a terme aquest Reconeixement Sanitari.

En primer lloc, al Dr. Roberto Vimbert, el qual ens ha aportat tota la part tècnica i metòdica per aconseguir la acreditació.

En segon lloc, a Issac Carbajales, lluitador professional de Arts Marcials, el qual ens ha aportat tota la part tècnica i especifica del que ens podem trobar dins de l´esport de contacte.

En tercer lloc, a Xavi Mumbrú, director de formació de la nostre associació, el qual amb la seva perseverança, a aconseguit la seva meta després d´un any i mig de treball.

Sabem de bones fonts, que tots tres han passat moltes hores i dedicació per poder portar a terme aquest projecte l´associació, i que ja estan treballant en un altre.

Gràcies a tots tres i ànims per el que ja teniu en marxa.
 
14/12/2014 Marató TV3 2014
Desprès de un dia intens per aportar un granet de sorra, amb la Marató de TV3, aquí deixem les primeres imatges d’aquest mati, en breu publicarem moltes mes.
Agrair a tots/es, els que an fet possible fer aquesta marató avui a Canet de Mar.
 
19/11/2014 Alumnes de 4t ESO del Col•legi Yglesias
Per segon any consecutiu, els alumnes de 4t ESO del Col•legi Yglesias de Canet de Mar an aconseguit l’acreditació per poder actuar davant d’una aturada cardio-respiratòria, gràcies al conveni fet amb el centre i la nostre l’Associació.
 
20/03/2014 A E santa Susanna espai cardioprotegit!!
Aquesta tarda del dijous el portaveu de l’àrea de formació de l’Associació per la Cardio Protecció Xavi Mumbrú, ha lliurat a dos representants del A E Santa Susanna, el certificat com a: “”Espai Sensibilitzat i/o Cardioprotegit””
Això ha estat possible gràcies a que alguns dels seus membres, han superat satisfactòriament la formació que els han donat des de l’Associació.
Moltes felicitats !!!
 
18/03/2014 Ràdio Canet Espai Sensibilitzat i/o Cardioprotegi
Aquest mati el portaveu de l'area de formació de l'Associacio per la Cardio Protecció Xavier Mumbrú, ha lliurat al coordinador de Ràdio Canet Sr. Quim Masvidal, el certificat /acreditacio de l'emissora com a Espai Sensibilitzat i/o Cardioprotegit. Aixo ha estat possible gracies a que els col.laboradors: Lourdes Pla, Javi Mendez i Carles Lucas, han superat satisfactoriament la formacio que els han donat des de l'Associacio.
Moltes felicitats !!!
 
curs de SVB-DEA
15 març
Finalitzat el curs de SVB-DEA a Canet de Mar.
Moltes felicitats a tots per l’obtenció de la titulació i per la vostre paciència que teniu amb el nostre Instructor, el qual, és molt toca neules a l’hora de les practiques.
 
Taller d´embenatges, Oxigenoteràpia e ICTUS
12 març
Avui em dut a terme el taller de: Embenatges, Oxigenoterapia i ICTUS, amb el primer grup de la Policia Local de Canet de Mar.
Com sempre, agrair a tots els alumnes la seva disposició a adquirir nous coneixements per poder oferir un millor servei a la nostra comunitat.
Gràcies a tots !!!
 
Associació Esportiva Santa Susanna
8 març
Avui em dut a terme una xerrada de sensibilització per la Associació Esportiva Santa Susanna.

Agrair a tots els assistents la seva participació en aquesta xerrada i felicitar a la Carme, Laureà, Valentín i al Ajuntament de Santa Susanna, per la seva disposició en formar part d’aquest esdeveniment.

Gràcies!!
 
FINALITZA AMB ÉXIT LA PROVA PILOT DEL PROJESCTE ESCOLES!!
11 febrer
Amb molta pena per nosaltres, avui em finalitzat la prova pilot del ""Projecte Escoles"" que Hem dut a terme al Col•legi Yglesias de Canet de Mar amb el 2n grup d’alumnes de 2n ESO.
L’experiència i la il•lusió amb la que ens hem trobat per part dels alumnes, professorat, direcció i consell del escolar amb el nostre projecte ,ens dona peu a poder transmetre aquest projecte a altres escoles.
Felicitem a 2n de ESO com als tots grups de alumnes per aquest dia que ens han ofert i agraïm al col•legi, per donar-nos aquesta oportunitat a poder compartir i iniciar, aquest projecte amb ells.
Gràcies de tot cor.
 
INICIEM EL PROJECTE ESCOLES!!
31-1-2014
Avui ja hem començat el nostre camí del projecte escoles amb un grup molt especial, els nens i nenes de P-5 del col•legi Yglesias de Canet de Mar.
Tots els alumnes han estat a l´alçada d´ uns professionals. Desprès d´una dura classe, els han ensenyat les habilitats apresses al seus pares.
Moltes felicitats a tots ells i a les mestres per el ajut que ens han fet .
Demà seguirem amb 6è de Primària.
 
PRIMERS AUXILIS A LA POLICÍA MUNICIPAL DE CANET !
27-1-2014
La policía Local de Canet de Mar després de la experiència  en la formació Sanitaria que varen fer l’any passat i que van poder posar en pràctica  salvan  una vida,  aposta per un altre curs que és durà a terme el proper mes de Febrer d’aquest any  en  Primers Auxilis.
Volem felicitar al Cap de Policia, Regidor de Sanitat, Regidor de Seguretat ciutadana i Alcalde per aquesta iniciativa tan important com és la sanitat i seguretat, cap el ciutadà de Canet.
 
NOTICIA A RADIO CANET!
Al 2015 tots els centres educatius de Canet disposaran d’un desfibril·lador i es pretén formar tots els mestres en nocions i coneixements per tal de saber realitzar una reanimació pulmonar en cas d’emergència. Aquest és un dels nous projectes de la regidoria d’Educació pel curs vinent.

En declaracions a Ràdio Canet, l’alcalde i regidor d'educació, Jesús Marin, reconeix que aquest era un projecte personal que ha cregut molt interessant i necessari aplicar. De fet, la idea d'aquest projecte comença a gestar-se l’any passat quan s’inicia una col·laboració amb l’Associació de Cardioprotecció de Canet. De fet, aquesta entitat ja ha format, entre d’altres, a agents policials, una formació que han hagut de posar en pràctica i que ha servit, val a dir, per salvar una vida, la passada tardor.

Val a dir, que el Col·legi Yglesias també inicia una prova pilot adreçada als alumnes. Tant els alumnes de P5, com els de segon, quart i sisè de primària i els de segon i quart d'ESO rebràn formació adaptada a la seva edat, sobre com actuar en casos d’aturada cardiorespiratòria. Una iniciativa que es complementa al projecte de l'àrea d'eduació del govern municipal.

En el proper Consell Escolar Municipal, al mes de febrer, s’explicarà el projecte de formació de mestres i professorat i es preveu l’any que ve fer la inversió, perquè tots els centres educatius, des de l’escola bressol fins a la secció d’institut, disposin com a mínim un desfibril·lador, cadascun dels centres.
 
WKL SEMPRE AMB NOSALTRES!!
18 DE GENER 2014
Avui i com sempre fa, des d´aquest últims anys, l’organització WKL ens ha demanat un tècnic per poder impartir el curs de SVB-DEA i un Taller de Socorrisme bàsic.

Desprès de unes hores de suor i llàgrimes, tots Han sigut APTES desprès de pasar per les atrocitats del nostre instructor.

Felicitats a tots!!
 
AGRAIMENT A AMBULÀNCIES TRANSMUTUA!!
18 gener 2014

Avui també volem agraïr a Ambulancias Transmutua ,la generositat que sempre demostra amb nosaltres quan ens fa falta un DEA per poder cobrir un esdeveniment sense demanar mai cap explicació.

Gràcies per la vostra col•laboració incondicional cap a la nostra associació, els vostres valors humans son d’agraïr.

 
31 DE GENER 1r CURS SVB-DEA 2014!!
1r curs de SVB-DEA d’aquest any 2014 a Canet de Mar.
Places limitades , data màxima pre- inscripció: 31 de Gener 2014.
Més i únic e- mail d’informació :

 secretariaacp@gmail.com
 
HOMENATGE A DOS POLICIES LOCALS DE CANET
El pasat 7 d’octubre del 2013, l' Associació Per La Cardio Protecció conjuntament amb representants del ajuntament de Canet de Mar , hem fet un homenatge als dos policies que el passat dia 26/9/2013, varen posar en pràctica els coneixements que van aprendre per poder salvar una vida mitjançant una desfibril•lació, amb un resultat positiu cap al afectat, que va patir una aturada cardiorespiratòria.
Aprofitant aquest acte, també s’ha entregat una placa per a tot el cos policial de Canet, per la seva sensibilització en la cardio protecció.
 
MESTRES ACREDITATS A CANET!
21 / setembre / 2013
Ja tenim aquí la primera fornada de mestres del Col•legi de Canet de Mar, Santa Rosa de Lima les quals, ja estan acreditades per poder actuar davant d’una aturada cardio-respiratòria i en cas de dispossar d´ un desfibril•lador a l’abast, poder utilitzar-lo. Gràcies a tots els alumnes d’avui per fer un mon i una escola més cardio protegida. “ FELICITATS”
 
ACP A TORDERA!!
26 / juny / 2013
Avui ,a les 14:00h, iniciem la nostre aventura a TORDERA, amb un total de 60 alumnes a formar en SVB-DEA per poder utilitzar els 5 desfibril•ladors que aquesta població a comprat per cardioprotegir als seus habitants i al turisme que pugui vindre al poble.
Aprofitem aquest escrit per animar a tots els alumnes que passaran properament per els nostres instructors.
 
PROVA PILOT AL COL.LEGI YGLESIAS
6 / juny / 2013
Avui a les 17:15h em realitzat una prova pilot al Col•legi Yglesias, orientat als alumnes de P-4 i P- 5. L’objectiu era començar a familiaritzar als més petits amb les tècniques de reanimació i suport vital, el qual ens ha sorprès molt la seva resposta amb aquesta edat.
Aquest taller a estat realitzat amb els infants i els seus pares, i com que són tan petits, s’ha preparat el taller en forma de conte. Les primeres impressions en sigut molt satisfactòries per totes les parts implicades i amb esperances de que funcioni, i s’ampliï a tots els cursos escolars al final, l'objectiu és que els alumnes de 4t d'ESO puguin obtenir el títol de SVB.
Aquest taller que em dut a terme al i ha participaran membres del SEM, Policia Local i de la mateixa associació.
Entre els assistents també em comptat amb, l’alcalde, el cap de Policia, ràdio Canet, la cap d’estudis del col•legi, la directora del centre i el president del col•legi, el qual aquest últim, ens na fet arribar la satisfacció de tots els assistents davant d’aquest projecte.
Des de l’associació sols podem donar les gràcies a tots els assistents i en especial als més menuts, ja que ells son els veritables protagonistes d’aquest taller, per els comentaris d’agraïment que em rebut i comprometre’ns a seguir treballant per aquesta causa.
 
POLICIA LOCAL DE CANET FORMADA!!
5 / juny / 2013
Avui donem per finalitzada la formació a tots el agents de la Policia Local de canet de Mar i les administratives que treballen a la comissaria amb un 100% de aprovats.
Moltes Felicitats a tots/es de part de la ACP.
 
ACP A LA RECOLLIDA D´ALIMENTS!!
31 / maig / 2013
El proper dia 15 de juny l’associació per la Cardio Protecció estarà a la nova recollida d’aliments que es portarà a terme a Canet de Mar.
Tothom que vingui a al nostra carpa, podrà accedir a un taller de SVB al deixar un aliment per aquesta acció per els més necessitats.
El horari del taller serà de 11:00 a 13:00 i 18:00 a 20:00, al costat de la Biblioteca
Us esperem a tots !!!!!!!!!!!!!!!!
 
PROVA PILOT AL COL.LEGI YGLESIAS
27 / maig / 2013
Tenim el plaer d' anunciar-vos que el proper dia 6 de juny , l'Associació per la Cardio Protecció, durà a terme una prova pilot al col•legi Yglesias de Canet de mar.
Els alumnes de P-4 i P-5 juntament amb els seus pares,seràn els protagonistes d' un taller de Suport Vital Bàsic pensat especialment per a ells.
Al taller participaràn les mestres dels dos cursos, juntament amb un Instructor de SVB i la Policia del Canet.
Aprofitem per agraïr a la Srta. Sussi Gimenez (cap d’estudis) per aquesta iniciativa pedagògica cap els infants.
També a la direcció del centre per la sensibilització cap aquest projecte i al regidor de sanitat Sr Manuel Almellones, pel suport incondicional a aquest nou repte.
Ara, tant sols ens cal esperar que aquesta prova pilot es faci realitat...
Dessitgeu-nos sort!!!
 
CAMPIONAT DE CATALUNYA FÍSIC CULTURISME SELECCIÓ EUROPEU
17 / maig / 2013
Tal i com varem fer l’any passat, L´Associació per la Cardio Protecció, tornarà a cardioprotegir el CAMPIONAT DE CATALUNYA FÍSIC CULTURISME SELECCIÓ EUROPEU 2013 el proper 25 de Maig del 2013.
Donar les gràcies al Sr. Enric Torrent Mendez, per la confiança dipositada amb nosaltres.
 
FORMACIÓ A VILANOVA DEL VALLÉS!!
16 / maig / 2013
Ahir varem estar formant a varis col•lectius de Vilanova del Vallés en un curs de Suport Vital Bàsic + DEA, per poder utilitzar els DEA que properament estaran ubicats en aquesta població.
Felicitar a tots els assistents al curs i al mateix ajuntament, per la confiança dipositada en nosaltres.
Moltes felicitats a tots.
 
ADQUISICIÓ DESA TRAINER!!
3 / maig / 2013
Última Noticia !!!!!
Avui, la Associació per la Cardio Protecció, a adquirit un nou DESA TRAINER per poder seguint donant una formació de qualitat.
Donar la enhorabona al departament de formació per aquesta última adquisició i animar-los a seguir per aquest camí.
Felicitats !!!
 
ADHESIUS ESPAIS SENSIBILITZATS!!
27 / abril / 2013
En el dia d’avui la Associació per la Cardio Protecció hem fet entrega dels adhesius com a espais sensibilitzats a quatre GIM vinculats a la WKL.

Tres d’ells els hi farà la entrega el president de la WKL Eduardo Robles Durillo i un d’ells a sigut al Ares Stboi en el qual la rebut l´Isaac i la Carolina.

Felicitats a tots i esperem les fotografies de les altres tres entregues.
 
HOMENATGE D´UNIPAS ESPAÑA A LA NOSTRA TASCA!!
24 / març / 2013
Homenage de Unipas España a la Asociacío Associació Per La Cardio Protecció, por su gran trabajo Humanitario, gracias Toni,Xavi y Sandra, por confiar en nosotros y nos capacitar para salvar vidas...
 Raul Miranda
 
FORMACIÓ A VALLROMANES!!
23 / març / 2013
Ahir un dels nostres instructors va impartir, a Vallromanes, el curs de SVB-DEA al personal del camp de futbol, brigada, piscines i regidors amb un 100% de aprovats.
Des de aquí, també volem felicitar a tots els alumnes i al Ajuntament de Vallromanes que és qui promou aquesta formació tant necessària.
 
CARDIO PROTECCIÓ SPANISH OPEN KARATE CHAMPIONSHIPS!!
10 / febrer / 2013
Ahir dia 9 de febrer, varem CARDIO PROTEGIR el SPANISH OPEN KARATE CHAMPIONSHIPS de Pineda amb una actuació brillant dels organitzadors cap a nosaltres, dir-vos que va ser un plaer estar al vostre costat i que conteu amb nosaltres per les properes edicions.
Gràcies i felicitats a tots.
 


Ajuntament de Canet de Mar
Entitat:  Associació Per la Cardio protecció
Àmbit:  Social
Fundació:  12-04-2012
Adreça:  ap.de correus n°9
08360 Barcelona
Maresme
E-mail:  secretariaacp
@gmail.com
N.I.F. G-65823973
Gerard Cuenca President
Itzaso Azcoaga Vicepresidenta
Laura Cabrera Tressorera
Basi Sanchez Secretària i Formadora
Xavier Mumbrú Director formació, Catalunya i Osca
Sergi Cuenca Responsable de Formació a Catalunya
Toni Calderó Cabezas Responsable noves tecnologies a Catalunya i Osca
Antoni López Imatge,Video i R.R.P.P
https://www.facebook.com/associacioperla.cardioproteccio
PODEU SEGUIR LES NOSTRES ACTIVITATS AL FACEBOOK!!
Canet es convertirà d'aquesta manera, en el primer municipi
CENTRES EDUCATIUS DE CANET CARDIO PROTEGITS AL 2015
'La muerte súbita no es causa del destino, hay que buscar un
El Clínic implanta el primer desfibrilador sin electrodos in
¿Desfibriladores en “Mercats de Barcelona” en el 2014?
Autenticació