Ajuntament de Canet de Mar
Canet Rock 014
Canet Rock 014
Pancarta 01
Pancarta 02
sant jordi
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 13
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 14
pancarta 15
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 07
NOTÍCIES
L'Ajuntament ja és a les xarxes socials
Facebook i Twitter

logo FacebookL'Ajuntament de Canet de Mar, com a òrgan institucional, ha donat d'alta un espai al Facebook i al Twitter. Conscients de la importància que estan adquirint les xarxes socials com a noves vies de comunicació, les informacions institucionals havien de tenir sortida també a través d'aquests espais. Fins ara ho havien fet iniciatives puntuals de diferents àrees, com el Modernisme o Participació i Ciutadania. Calia però,  a més a més, que ho fes l'Ajuntament com a institució.

Ara fa dos anys, vam fer possible que els continguts del web es poguessin compartir directament a les xarxes, però era l'usuari qui triava la informació que volia compartir. Ara hem creat el nostre propi espai i des de l'Àrea de Comunicació es publiquen aquelles informacions que són d'interès ciutadà. Aquests nous canals s'afegeixen als existents fins ara per difondre la informació a la població que són: web municipal, butlletí Viure Canet, Guia Activa, els plafons informatius al carrer i l'emissora local de ràdio, Ràdio Canet.

Logo twitterL'objectiu d'aquestes noves vies de comunicació és la d'arribar al màxim de ciutadans i la de facilitar que la informació generada per l'Ajuntament sigui accessible i de fàcil difusió. L'Ajuntament té l'obligació d'informar els seus ciutadans, ja que és el referent informatiu per a la ciutadania i ha de fer-ho d'acord amb criteris que posin per davant de tot l'interès públic. I l'Àrea de Comunicació és qui vetlla a l'Ajuntament perquè es faci una correcta gestió de la informació a nivell de tot el consistori.  

Canet s'afegeix així, a la llista cada cop més gran de poblacions, els ajuntaments de les quals han triat les xarxes socials com a noves formes de comunicació.

Informació publicada el 9 de desembre de 2011
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat