Ajuntament de Canet de Mar
Canet Rock 014
sant jordi
pancarta 15
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 13
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 14
Pancarta 01
Pancarta 09
Canet Rock 014
Pancarta 02
NOTÍCIES
L'Ajuntament ja és a les xarxes socials
Facebook i Twitter

logo FacebookL'Ajuntament de Canet de Mar, com a ōrgan institucional, ha donat d'alta un espai al Facebook i al Twitter. Conscients de la importāncia que estan adquirint les xarxes socials com a noves vies de comunicaciķ, les informacions institucionals havien de tenir sortida també a través d'aquests espais. Fins ara ho havien fet iniciatives puntuals de diferents ārees, com el Modernisme o Participaciķ i Ciutadania. Calia perō,  a més a més, que ho fes l'Ajuntament com a instituciķ.

Ara fa dos anys, vam fer possible que els continguts del web es poguessin compartir directament a les xarxes, perō era l'usuari qui triava la informaciķ que volia compartir. Ara hem creat el nostre propi espai i des de l'Ārea de Comunicaciķ es publiquen aquelles informacions que sķn d'interčs ciutadā. Aquests nous canals s'afegeixen als existents fins ara per difondre la informaciķ a la poblaciķ que sķn: web municipal, butlletí Viure Canet, Guia Activa, els plafons informatius al carrer i l'emissora local de rādio, Rādio Canet.

Logo twitterL'objectiu d'aquestes noves vies de comunicaciķ és la d'arribar al māxim de ciutadans i la de facilitar que la informaciķ generada per l'Ajuntament sigui accessible i de fācil difusiķ. L'Ajuntament té l'obligaciķ d'informar els seus ciutadans, ja que és el referent informatiu per a la ciutadania i ha de fer-ho d'acord amb criteris que posin per davant de tot l'interčs públic. I l'Ārea de Comunicaciķ és qui vetlla a l'Ajuntament perquč es faci una correcta gestiķ de la informaciķ a nivell de tot el consistori.  

Canet s'afegeix així, a la llista cada cop més gran de poblacions, els ajuntaments de les quals han triat les xarxes socials com a noves formes de comunicaciķ.

Informaciķ publicada el 9 de desembre de 2011
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat