ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet és l'escenari d'una pel·lícula ambientada als anys 70
PUBLICAT Dilluns, 19.04.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Gravació pel·lícula a Canet

Aquest abril es roda a Canet gran part d'una pel·lícula per a televisió, que se situa a l'any 1972 i que mostra fragments de la vida d'en Pol i la Mònica, dos joves de vint-i-pocs anys que es troben casualment i viuen amb intensitat una relació que afronta diferents maneres de veure el món.

La productora, de Barcelona, és Atzucac Films i han triat Canet perquè hi han trobat espais que es poden ambientar perfectament amb l'època de la pel·lícula. En concret es roda a la zona dels coneguts com pisos roses, malgrat ja no són d'aquest color. La plaça Busquets i la cantonada entre el carrer Manel Busquets i Sant Miquel és on s'han rodat bona part de les seqüències. També el passeig i el parc de la Misericòrdia han estats escollits per rodar-hi diferents escenes del film.

La pel·lícula tindrà 130 minuts de durada i barreja la cinematografia amb el format televisiu. Estarà dividida en capítols de 10 minuts que s'emetran entre el maig i el juny a través de la  Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

La XTVL es va crear l'any 1999 com una iniciativa conjunta de la Diputació de Barcelona i la Federació Pro-legalització de les Televisions Locals de Catalunya (posteriorment Televisions Locals de Catalunya) i ha actuat des d'aleshores com a instrument de suport a la televisió de proximitat del territori, amb la finalitat de donar viabilitat al sector i consolidar-lo.

Des de l'Ajuntament s'ha autoritzat la productora a rodar als espais públics del poble i se'ls ha ofert suport i col·laboració perquè som conscients que aquesta és una excel·lent manera de donar a conèixer el nostre poble arreu.

^