Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
Canet Rock 014
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 09
pancarta 15
Pancarta 05
Pancarta 13
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 01
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 11
Pancarta 14
Pancarta 12
Pancarta 10
RUTES TURÍSTIQUES
Esta página en castellano Aquesta pàgina en catalàCasa museu Lluís Domènech i Montaner: rutes i visites guiades

Canet té un ampli ventall d'espais i indrets per descobrir i per conèixer. La Casa museu us ofereix la possibilitat de guiar-vos per l'important patrimoni arquitectònic local.

Casa RouraRuta 1:

Modernisme i Noucentisme
Veurem edificis construïts per Lluís Domènech i Montaner com l'Ateneu o la Casa Roura. També podrem gaudir de la bellesa de l'Església parroquial i d'algunes cases construïdes pels americanos.

Durada: 2 hores


Ruta 2:

Modernisme i Neogoticisme

Restaurant del SantuariPassejarem pel centre històric, la plaça de l'Església i enfilarem cap al passeig de la Misericòrdia. Una cop siguem a dalt ens sorprendrà el majestuós Santuari i, al seu costat, un acollidor parc dissenyat per Josep Puig i Cadafalch.

Durada: 3 hores


Ruta 3:

Americanos

Vil·la Flora Al  centre històric hi ha moltes cases construïdes per indianos, persones que havien fet fortuna a Amèrica. Anirem fins a Vil·la Flora i visitarem el Pla de les Fonts, un dels millors exemples de l'última etapa del Modernisme.

Durada: 3,30 hores

zona Castellet

Ruta 4:

Pescadors i navegants
Farem una passejada pel centre, pels racons relacionats amb la Mediterrània i la conquesta dels oceans. Podreu fer unes magnífiques fotos a les cases amb portals dovellats i als carrers estrets del barri del Castellet.

Durada: 3 hores


Ruta 5:

Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

façana masia rocosa El recorregut ens permet conèixer dues cases que eren propietat del genial arquitecte: la Casa Domènech i la Masia Rocosa. En aquests espais s'hi poden veure els projectes d'edificis tan coneguts com el Palau de la Música o l'Hospital de Sant Pau.

Durada: 1 hora


Ruta 6:

Arquitectura pública i industrial.

porta entrada a l'EUETTP La riera Buscarons fa de fil conductor d'aquesta ruta. A banda i banda s'hi troben interessants edificis Modernistes i Noucentistes com, per exemple, el mercat o la fàbrica Jover i Cia.

A la imatge, l'entrada de l'Escola Universitària de Teixits de Punt, única a l'estat espanyol, amb més de 80 anys d'història.

Durada: 2 hores


Creu de PedracastellRuta 7:

Arquitectura rural i natura
Pujarem per la riera Gavarra i arribarem al cementiri. A partir d'aquí els boscos de pins ens envoltaran fins arribar a la Creu, des d'on es pot apreciar tota la costa. Pel camí anirem coneixent la vegetació i els animals que viuen a Canet de Mar.

Durada: 4 hores


Preus


Casa museu Lluís Domènech i Montaner
Xamfrà rieres Buscarons i Gavarra
Tel.:  + 34 93 795 46 15
Fax.: + 34 93 794 30 90
canetmuseu@canetdemar.cat

Informació publicada el 2 d'agost de 2005
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat