ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Olimpíades solidàries a l'Institut Lluís Domènech
PUBLICAT Dimarts, 08.04.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Olimpíada solidària - 2014Els alumnes de l'institut han preparat i participat un any més a les Olimpíades solidàries. Són olimpíades pels esports que s'hi practiquen i són solidàries perquè els alumnes, per inscriure's a les diferents modalitats, han de portar aliments.

Tots els productes recollits són per al projecte Canet Aliments. L´any passat es van recollir prop de 300 quilos de productes.

Els alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut organitzen des de fa tres anys una jornada esportiva i solidària per als seus companys d’ESO. Aquesta activitat es va iniciar coincidint amb el Jocs Olímpics de Londres celebrats al 2012 com un projecte de l’assignatura d’Educació Física. Però mica en mica s'hi han anat implicant els diferents departaments del centre i això ha permès desenvolupar el tema de la solidaritat des de diferents vessants.

L'Ajuntament els ha cedit equipaments esportius com el Pavelló, les Pistes d'atletisme o el Camp de futbol municipal. També s'ha utilitzat la plaça Manén i alguns esports s'han fet a la platja. Els alumnes de 1r d’ESO s’han quedat a l’Institut, els de 2n han anat al Pavelló i a la plaça Manén i 3r i 4t han estat entre les Pistes d’atletisme, el Camp de futbol i la platja.

Les Olimpíades solidàries han inclòs esports com bàsquet, futbol, hoquei, petanca, vòlei, tennis, futbol set, piscina, balonkrof, atletisme i també bàsquet amb cadira de rodes, el material del qual l’ha proporcionat la Diputació de Barcelona.

Són olimpíades pels esports que s'hi practiquen i són solidàries perquè els alumnes, per inscriure's a les diferents modalitats, han de portar aliments. Tots els productes recollits són per al projecte Canet Aliments. L’any passat es van recollir prop de 300 quilos d’aliments.

Aquestes són algunes de les activitats que van poder desenvolupar els alumnes de l'Institut a les Olimpíades Solidàries

Olimpíada solidària - 2014  Olimpíada solidària - 2014  Olimpíada solidària - 2014 

Olimpíada solidària - 2014  Olimpíada solidària - 2014

^