X
1a finestra emergent - portada
Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament es decanta per modificar el projecte de la Plaįa Mercat
PUBLICAT Divendres, 08.03.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Aquesta setmana ha finalitzat el termini perquč les empreses interessades en el projecte de rehabilitaciķ i reforma de la Plaįa Mercat presentessin les seves propostes. L'Ajuntament, d'acord amb les empreses i grups amb qui ha mantingut contactes per valorar el projecte, ha decidit fer-hi modificacions per adaptar-se a les novetats plantejades. Hi ha noves propostes, viables i que sķn interessants que, a més a més, suposen un abaratiment global del projecte de rehabilitaciķ i reforma. Entre aquestes novetats, es planteja una modificaciķ de les plantes d'aparcament o també un aprofitament diferent de les entrades a la Plaįa.

Tot aixō fa que l'Ajuntament estigui valorant l'opciķ de dur a terme un nou procés de licitaciķ, que rebaixaria econōmicament l'anterior. Dels poc més de 5 milions dos-cents mil euros, les noves propostes passen a 3 milions sis-cents mil euros. Caldrā declarar desert el procés que acabava aquest primer de marį i iniciar-ne un de nou. La previsiķ és que a la propera sessiķ plenāria, que amb tota probabilitat se celebrarā el dijous 4 d'abril, perquč el dia que tocaria és el 28 de marį que és dijous Sant, se sotmeti a l'aprovaciķ dels regidors i regidores el nou procés de licitaciķ que serā molt més rāpid que l'actual.

Recordem que el projecte de la Plaįa Mercat ha estat aprovat fins ara amb la unanimitat de tots els membres que integren el Ple de l'Ajuntament. Com diu sempre el regidor de Promociķ Econōmica, Albert Lamana, el futur de la Plaįa Mercat és un projecte de poble i cal mantenir com fins ara el māxim consens. No hem d'oblidar que es tracta d'un edifici catalogat, al bell mig del municipi. Per tant, cal actuar amb seny i sense pressa a l'hora de valorar un nou projecte que sigui igualment viable i millori substancialment el cost econōmic global.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^