Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament es decanta per modificar el projecte de la Plaça Mercat
PUBLICAT Divendres, 08.03.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Aquesta setmana ha finalitzat el termini perquè les empreses interessades en el projecte de rehabilitació i reforma de la Plaça Mercat presentessin les seves propostes. L'Ajuntament, d'acord amb les empreses i grups amb qui ha mantingut contactes per valorar el projecte, ha decidit fer-hi modificacions per adaptar-se a les novetats plantejades. Hi ha noves propostes, viables i que són interessants que, a més a més, suposen un abaratiment global del projecte de rehabilitació i reforma. Entre aquestes novetats, es planteja una modificació de les plantes d'aparcament o també un aprofitament diferent de les entrades a la Plaça.

Tot això fa que l'Ajuntament estigui valorant l'opció de dur a terme un nou procés de licitació, que rebaixaria econòmicament l'anterior. Dels poc més de 5 milions dos-cents mil euros, les noves propostes passen a 3 milions sis-cents mil euros. Caldrà declarar desert el procés que acabava aquest primer de març i iniciar-ne un de nou. La previsió és que a la propera sessió plenària, que amb tota probabilitat se celebrarà el dijous 4 d'abril, perquè el dia que tocaria és el 28 de març que és dijous Sant, se sotmeti a l'aprovació dels regidors i regidores el nou procés de licitació que serà molt més ràpid que l'actual.

Recordem que el projecte de la Plaça Mercat ha estat aprovat fins ara amb la unanimitat de tots els membres que integren el Ple de l'Ajuntament. Com diu sempre el regidor de Promoció Econòmica, Albert Lamana, el futur de la Plaça Mercat és un projecte de poble i cal mantenir com fins ara el màxim consens. No hem d'oblidar que es tracta d'un edifici catalogat, al bell mig del municipi. Per tant, cal actuar amb seny i sense pressa a l'hora de valorar un nou projecte que sigui igualment viable i millori substancialment el cost econòmic global.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^