Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 02
pancarta 15
Pancarta 07
Pancarta 08
Canet Rock 014
Pancarta 12
Pancarta 14
Canet Rock 014
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 13
Pancarta 11
Pancarta 05
NOTÍCIES
L'Ajuntament es decanta per modificar el projecte de la Plaįa Mercat

Aquesta setmana ha finalitzat el termini perquč les empreses interessades en el projecte de rehabilitaciķ i reforma de la Plaįa Mercat presentessin les seves propostes. L'Ajuntament, d'acord amb les empreses i grups amb qui ha mantingut contactes per valorar el projecte, ha decidit fer-hi modificacions per adaptar-se a les novetats plantejades. Hi ha noves propostes, viables i que sķn interessants que, a més a més, suposen un abaratiment global del projecte de rehabilitaciķ i reforma. Entre aquestes novetats, es planteja una modificaciķ de les plantes d'aparcament o també un aprofitament diferent de les entrades a la Plaįa.

Tot aixō fa que l'Ajuntament estigui valorant l'opciķ de dur a terme un nou procés de licitaciķ, que rebaixaria econōmicament l'anterior. Dels poc més de 5 milions dos-cents mil euros, les noves propostes passen a 3 milions sis-cents mil euros. Caldrā declarar desert el procés que acabava aquest primer de marį i iniciar-ne un de nou. La previsiķ és que a la propera sessiķ plenāria, que amb tota probabilitat se celebrarā el dijous 4 d'abril, perquč el dia que tocaria és el 28 de marį que és dijous Sant, se sotmeti a l'aprovaciķ dels regidors i regidores el nou procés de licitaciķ que serā molt més rāpid que l'actual.

Recordem que el projecte de la Plaįa Mercat ha estat aprovat fins ara amb la unanimitat de tots els membres que integren el Ple de l'Ajuntament. Com diu sempre el regidor de Promociķ Econōmica, Albert Lamana, el futur de la Plaįa Mercat és un projecte de poble i cal mantenir com fins ara el māxim consens. No hem d'oblidar que es tracta d'un edifici catalogat, al bell mig del municipi. Per tant, cal actuar amb seny i sense pressa a l'hora de valorar un nou projecte que sigui igualment viable i millori substancialment el cost econōmic global.

Informaciķ publicada el 8 de marį de 2013
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat