Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Rebaixa d'un 5% en la taxa d'escombraries per utilitzar la Deixalleria
PUBLICAT Dimecres, 20.02.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

L'Ajuntament aplicarā de nou una rebaixa d'un 5% en la taxa de recollida d'escombraries a les famílies que facin ús de la Deixalleria i la Minideixalleria. La bonificaciķ s'aplicarā quan s'hi vagi 8 cops.

L'Ārea de Medi Ambient aplica aquesta mesura per premiar aquells ciutadans que facin l'esforį d'anar directament al centre de gestiķ de residus municipal i motivar la poblaciķ a fer una correcta gestiķ dels residus des de casa.

Quč cal saber:

  • Tenen dret al 5% de bonificaciķ de la taxa domiciliāria de recollida de residus els usuaris que a títol particular facin 8 entrades mínimes durant l’any 2013 a la Deixalleria i a la Minideixalleria de Canet de Mar.
  • Demaneu la targeta magnčtica i utilitzeu-la cada cop que aneu a la Deixalleria. Allā és on quedarā enregistrada la vostra entrada.
  • No es consideren entrades de residus les fraccions que habitualment es recullen al carrer: paper i cartrķ, envasos i vidre. Tampoc s'hi pot portar rebuig ni restes de menjar.
  • Només es concedirā una bonificaciķ per unitat familiar i habitatge.
  • La bonificaciķ s'aplicarā a la taxa de l'any 2014. A finals d'aquest any, des de Medi Ambient s'elaborarā un informe amb les dades recollides i la Junta de Govern Local, formada per l'alcalde i els tinents d'alcalde de l'Ajuntament, aprovarā les bonificacions, que es comunicaran a la Oficina de Recaptaciķ perquč apliqui un 5% de rebaixa per als usuaris.

Aquesta bonificaciķ es troba recollida a les Ordenances fiscals, en concret a l'Ordenanįa fiscal número 29.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^