ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet i Llavaneres s'uneixen un dijous més per reclamar l'alliberament d'en Jordi i en Xavi
PUBLICAT Divendres, 07.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Concentració a Canet - suport Jordi i XaviAquest dijous s'ha posat de manifest un cop més, l'estima que les famílies de Xavier Mora i Jordi Bañeres desperten als municipis on viuen. La riera Sant Domènec va quedar plena a vessar de persones que volien mostrar el seu suport a una situació dolorosa que ja fa 15 dies que dura. Companys del Dakar, entre els quals hi havia Joan Pedrero, Nani Roma i Rosa Romero van ser al costat de les famílies durant tota la concentració. Pedrero va ser l'encarregat de donar el tret de sortida, a cop de gas, dels tres minuts de silenci que van deixar muda tota la riera.  Nombrosos mitjans de comunicació van donar cobertura a la concentració. Aquesta és la millor manera de difondre que són molts els qui esperen el retorn ràpid d'en Jordi i en Xavi. La informació dels mitjans es completa amb l'ampli ressò que s'està fent de la situació a través de les xarxes socials.

El portaveu de les famílies, Albert Roura, no es va cansar d'agrair el suport i l'escalf que estan rebent. A la roda de premsa posterior, feta a l'Ajuntament, va explicar que hores d'ara els dos nois ja estan junts i que cada vegada els és més evident que la jutgessa francesa que porta el cas, veu signes claríssims que són innocents i víctimes d'una trama internacional que ha utilitzat un esport i una aficció per les seves activitats delictives. De moment, el contacte amb les famílies encara és a través dels advocats, però s'espera que als propers dies ja els puguin visitar. Imagineu-vos la sensació i els pensaments que han d'haver tingut durant tots aquests dies en Xavi i en Jordi, sense saber què passava, estant sols i sense contacte amb l'exterior. Aquesta és l'angoixa que el portaveu explica que té la família i per això cada dia que passa és una càrrega feixuga per tots. Accions com la concentració d'ahir donen ànims a les famílies però també són una mostra d'estima que es farà arribar a la jutgessa perquè contribueixi a posar de manifest la seva innocència.

Com va fer l'alcalde de Canet la setmana passada anant a Llavaneres, ahir l'alcalde d'aquesta població veïna, Bernat Graupera, també va venir fins a la riera Sant Domènec per acompanyar-nos. També hi eren tots els regidors del nostre Ajuntament.

Concentració Canet - suport Jordi i Xavi

Concentració a Canet - suport a Jordi i Xavi

Us deixem també un petit vídeo del moment en què es va fer el silenci a la riera:

Els enllaços a totes les notícies relacionades el trobareu aquí

^